4 odtenki šmink, ki bodo zaznamovali jesen

Če si ljubiteljica stila „smokey eyes“, imamo zate super novico! Pri Maybelline New York so za to jesen pripravili fantastično kolekcijo šmink Color Sensational Smoked Roses, ki bo moderen „smokey lips“ stil prenesla tudi na naše področje, štirje odtenki rožnate z zadimljenim učinkom pa bodo postali popoln dodatek tvojemu jesenskemu videzu.

Novi odtenki šmink Color Sensational

Šminke Color Sensational znamke Maybelline New York so ljubiteljem ličenja dobro poznane, saj so na lepotni sceni prisotne že leta. Obstojnost, kremna formula in intenzivna barva so razlog, da so te šminke med kar najbolj popularnimi ličili sveta. Sedaj je Color Sensational dobil novo okrepitev – 4 „smokey“ odtenke, ki bodo jesenske dni obarvali rožnato.

4 odtenki šmink, ki bodo zaznamovali jesen

Smokey pink kot hit jeseni

Čas je, da si odpočiješ od „glossy“ in „glitter“, torej sijočih in bleščičastih šmink, ter v teh prihajajočih hladnih dneh raje preizkusiš trend, imenovan „smokey lips“. Do sedaj si za zadimljen učinek na ustnicah morala kombinirati nekaj različnih šmink, kar ni niti malo priročno. Prav zato so šminke iz kolekcije Smoked Roses več kot odlična rešitev. Poleg tega je njihova formula prilagojena lahkemu nanašanju, drsi preko ustnic, kremastna formula pa ustnicam zagotavlja nujno potrebno hidracijo.

Za razliko od kričečih rožnatih odtenkov, ki so vladali preteklo poletje, so odtenki Smoked Roses nekoliko bolj pridušeni, vendar ustvarjajo prav tako močan učinek. Četudi nisi ljubiteljica roza barve in se izogibaš takšnim niansam, ti priporočamo, da to šminko vseeno preizkusiš, saj njen zadimljeni ali „smokey“ učinek poskrbi za povsem drugačen rezultat, kot smo ga vajeni pri klasičnih roza šminkah.

4 odtenki šmink, ki bodo zaznamovali jesen

Štirje popolni rožnati odtenki

Med štirimi dostopnimi odtenki boš zagotovo zlahka izbrala pravega zase. Hladnejša roza niansa Stripped Rose, romantična Steamy Rose in nekoliko temnejša Dusk Rose so idealne za dnevno ličenje, bolj izzivalen odtenek Torched Rose pa kot nalašč za večere, ali pač za nekoliko drznejše dame, ki svoje ustnice tudi podnevi raje oblečejo v intenzivnejše barve.

4 odtenki šmink, ki bodo zaznamovali jesen

Te šminke predstavljajo idealen dodatek vsem jesenskim trendom ličenja, od „no make-up make up“ stila, ki je že dolgo med dominantnimi stili lepotne scene, pa vse do intenzivnega videza, imenovanega „cut crease“. Idealen odtenek zase boš našla v drogerijah po vsej Sloveniji, če pa si nestrpna in moraš šminke Color Sensational Smoked Roses preizkusiti kar takoj, pa jih lahko naročiš s klikom na sliko izdelka pod besedilom.

Preberi še: Ta ličila bodo zaznamovala jesen 2019

Za ta videz priporočamo

 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 325 Dusk

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 320

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 300

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 350

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: ustnice, mat, trend , večerni make up , dnevni make up , Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Črno-beli stil manikire je letošnjo zimo IN

Klasika nikdar ne pade v pozabo, pač pa vsake toliko časa ponovno vznikne med trendi, po navadi v povsem novi preobleki...