5-krat gostejše trepalnice? Nikoli lažje!

Vsa dekleta si želijo popolne, dolge in goste trepalnice. Pogosto uporabljajo različne trike, da bi bil njihov pogled videti naravnost čudovit in zapeljiv. Sedaj lahko pozabite na trike, saj smo za vas našli maskaro, ki vam bo omogočila ravno tisto, kar si želite, brezhiben volumen.

Za volumen trepalnic


Glede na to, da smo do sedaj poskusili zelo veliko različnih maskar, lahko rečemo, da imamo visoke kriterije, ki so nam pomagali, da odkrijemo nekaj čudovitih lepotnih izdelkov. Ravno takšna je maskara L’Oréal Paris Volumissime X5.

Ta maskara vam omogoča celo do 5 krat večji volumen trepalnic. Njena intenzivno črna formula obarva trepalnice, da so videti črne kot katran. Samo ena plast Volumissime X5 maskare poudarja trepalnice in ustvarja globok ter zapeljiv videz.

Vsaka trepalnica na svojem mestu


Volumissime X5 zajame trepalnico od korena do vrha brez ustvarjanja grudic. Lahko ste popolnoma prepričani, da bodo vaše trepalnice popolno ločene in nikoli ne boste občutili neprijetnega občutka zlepljenih trepalnic. Krtačka je narejena tako, da z njo enostavno nanesete vsebino in poudarja vsako trepalnico posebej.

Volumissime X5 maskara je popolna izbira za vsa dekleta, želijo očarati prisotne s svojim pogledom. Je popolna za vse priložnosti tako poslovne sestanke kot tudi nepozabne večerne izhode z družbo.

Vse to v le eni embalaži? Ja, mogoče je! In prepričani smo, da bo Volumissime X5 maskara postala vaša makeup izbira številka 1!

Preberite še: #nofilter makeup

Za ta videz priporočamo

  • L’Oréal Paris Volumissime X5 Carbon Black

Povezane teme: maskara, oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Preizkusili smo maskaro Lancôme Lash Idôle: to so naši vtisi

Dolgo pričakovana maskara Idôle znamke Lancôme je naposled prispela in ponudila se nam je priložnost, da jo preizkusimo...