5 seksi poletnih izdaj, ki so osvojile modne brvi


Bejba s plaže: sveža in sijoča

Spomni se, da je manj zmeraj več, še zlasti na plaži. Ne pretiravaj in izberi paleto barv, ki ti bo služila tako podnevi kot zvečer. Če želiš biti šik tudi po plavanju, sta tekoči puder z zaščitnim faktorjem in vodoodporna maskara ključna stvar.


Poletne vibracije: modra je nova črna

Ko nisi več na plaži, svoj minimalistični videz »manj je več« nadgradi s kančkom izvirnosti. Letošnji trend je na primer modra barva po vsej veki ali kot definirana oblika ali pa povsem razpršena senčka v prahu, kot na reviji Hugo Boss za leto 2016.


Mestni šik: naj se ozirajo

Si sredi delovnega zagona? Potem je ključno, da obdržiš čist in zdrav sijaj. Uporabi malce rdečila v breskovi barvi, maskaro in nevtralno šminko ali rdečo šminko z oranžnim podtonom in prepričana si lahko, da se bodo na poti v službo ozirali za teboj!


Zmenek ob svečah: svetlikajoči mesec

Skušaj najti ravnovesje – saj ne želiš biti ne načičkana ne neopazna. Predlagamo ti kovinsko sivo senčilo, ki bo ujelo svetlobo, in maskaro, ki bo podaljšala tvoje trepalnice, da bodo še bolj zapeljive. Kombiniraj ju z malce več rdečila, kot ga na licih nosiš podnevi, videz pa zaokroži z nevtralno barvo na ustnicah, saj ne želiš, da se oči in ustnice tepejo.


Čas je za izhod: lov za zlatom

Če nisi dovolj samozavestna, da bi nosila roparsko masko, kakršne smo letos videvali na modnih brveh, pojdi v lov za zlatom. Kot predlaga revija znamke Tadashi Shoji, za ekstravagantnejši videz dodaj na veke malce zlata in za dodaten glamur še kakšno srebrno bleščico – kot na reviji Baja East.

Za ta videz priporočamo

  • Nude Magique BB Cream L'Oreal Paris

  • NYX Prismatic Eye Shadow Blue Jeans

  • NEW ! Mega Volume Miss Hippie L'OReal Paris

  • Glam Bronze La Terra L'Oreal Paris

  • The Nudes Maybelline New York

  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

Povezane teme: make up , trend , nude

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nahrani svoje lase po hladni zimi!

Na videz zahtevna naloga obnove poškodovanih las v samo nekaj preprostih korakih lahko postane pravi sadni raj...