Acqua Di Giò Absolu by Giorgio Armani

ACQUA DI GIÒ ABSOLU: KOMBINACIJA VODE IN LESA

armani adg

Predstavljamo dišavo ACQUA DI GIÒ ABSOLU, odo dišavni kombinaciji vode in lesa. ABSOLU je tretje poglavje neponovljive zgodbe o dišavi ACQUA DI GIÒ, povedane z vidika moškega, ki v enosti z naravo izraža notranjo moč in občutek svobode.

ACQUA DI GIÒ ABSOLU je prežet s čutno povezanostjo med moškim in naravo, ki jo odraža kombinacija nežne teksture lesa in moči vode. Nova dišava poudarja samo bistvo vode in njeno ključno vlogo v naravnih procesih: poudarek je na globini, moči in intenzivnosti. Giorgio Armani s povezovanjem teh dveh elementov razkriva skrivnost brezčasne možatosti, ki je zasnovana na globlji ravni zavedanja.

Dišava ACQUA DI GIÒ je bila predstavljena leta 1996, ko je njena inovativna ekspresija moči vode povzročila pravo revolucijo koncepta dišav za moške. Drugo poglavje zgodbe leta 2016 piše ACQUA DI GIÒ PROFUMO, zelo prefinjena in tako zelo možata dišava, navdihnjena s trenutkom, v katerem val udari ob skalo. ACQUA DI GIÒ ABSOLU prinaša vznemirljivo nadaljevanje – elegantno kombinacijo lesnih not, osveženih s prepoznavnimi vodnimi akordi.

ČUTNA MOŽATOST

armani adg

ACQUA DI GIÒ izžareva naravno in pristno možatost, zaradi katere je ta linija dišav brezčasna in privlačna vsem moškim, ne glede na starost. Vabi mir v srce in uravnoteženo energijo duhovnosti in čutnosti, ki ustvarja intenzivno moško moč.

ACQUA DI GIÒ ABSOLU uteleša moškega, ki izžareva modrost in zavedanje ter hkrati uživa v eleganci prefinjenega prestiža. Nova dišava ACQUA DI GIÒ ABSOLU časti življenjsko, naravno čutnost, ki se odraža v kombinaciji elementov vode in lesa.

ČUTNA ALKIMIJA

ACQUA DI GIÒ je z inovativno uporabo naravnih sestavin in prefinjene tehnologije povzročil revolucijo. Z dišavo ACQUA DI GIÒ PROFUMO je ustvarjalec Alberto Morillas v dišavo ponovno uspešno prenesel prepoznavne odlike njegovega predhodnika, občutek moči in svobode. Pri dišavi ACQUA DI GIÒ ABSOLU je z uporabo morskih not in pačulija ustvaril svež dišavni podpis. Pačuli v dišavo vnese popolno ravnovesje vodnih in lesnih arom za resnično možat vonj s kančkom čutnosti.

Za dišavo ACQUA DI GIÒ ABSOLU se kot surovina iz trajnostnih virov izključno uporablja pačuli iz Gvatemale. Čisti pačuli je eden od resničnih draguljev narave. Vonj njegovega listja vsebuje prepoznavne, sodobne note iste jakosti, moči in globine kot les. Ta naravna sestavina se popolno poda kombinaciji lesnih not in vodne svežine dišave ACQUA DI GIÒ ABSOLU.

V interpretaciji Alberta Morillasa pačuli izžareva bleščeč skrivnosten sijaj in poplesuje na meji med svetlobo in senco, svežino in čutnostjo. Polnost dišave v kombinaciji z uravnoteženo naravno svežino ustvarja očarljiv paradoks.

TRAJNOSTNI DIZAJN

armani adg

Edinstven dizajn stekleničke odraža naravno čutnost in skrivnostno svežino dišave ACQUA DI GIÒ ABSOLU kot kombinacije izbranega prestiža in popolne naravne simetrije. Na vrhu lakiranega lesenega pokrovčka, izdelanega skladno z načeli trajnostne proizvodnje, je vgraviran legendarni Armanijev monogram. Steklenička je izdelana iz trajnega stekla. V njej se skriva bleščeča dišeča tekočina jantarjeve barve, ki spominja na toploto lesa in klic narave, ki se mu ni mogoče upreti. Kovinski prstan odraža čutno moč vode in v kombinaciji s pokrovčkom uteleša vodne in lesnate akorde dišave.

NARAVNA ČUTNOST V OSRČJU KAMPANJE

Promocijska kampanja za dišavo ACQUA DI GIÒ ABSOLU, ki sta jo s skupnimi močmi ustvarila fotograf Matthew Brookes in filmski režiser François Rousseau, časti življenjsko, naravno čutnost. ABSOLU predstavlja klasično esenco te dišavne linije, prežeto z živahno medigro vode, mineralov in lesa. Zaščitni obraz kampanje je model Jason Morgan, ki uteleša trajnostne vrednote linije ACQUA DI GIÒ.

Preberi še: Acqua Di Giò Profumo

 

Povezane teme: Giorgio Armani, La Roche-Posay

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Te izdelke moraš v januarju nujno preizkusiti!

Mi pa smo tud zato, da ti povemo, kateri izdelki bodo najboljše pospremili aktualne trende ličenja in kateri ti bodo pomagali izboljšati nego svoje ko...