Acqua Di Giò Profumo

Acqua di Giò predstavlja inovacije tudi 20 let po postavitvi dišave na trg. V letu 2017 predstavljamo Acqua di Giò Profumo Special Blend, edinstven spoj sestavin iz etično sprejemljivih virov in mineralnih not, ki prežemajo posebno izdajo izrazito možate dišave Acqua di Giò Profumo.

Dišava Acqua Di Giò je bila ustvarjena leta 1996. Navdihnil jo je otok Pantelleria, ki leži jugozahodno od Sicilije. Giorgio Armani si je zamislil dišavo, ki bo utelešala edinstveno moč in neopisljivo čutno razkošje tega otoka, Alberto Morillas (Firmenich) pa je s tem, ko je spremenil osnovna koncepta svežine v dišavah, ustvaril do takrat neznano alkimijo. Dišava Acqua Di Giò nepogrešljivo izžareva možatost in notranjo moč.

Acqua Di Giò Profumo je bila na trg postavljena leta 2014: zelo prefinjena in izrazito možata dišava je oda mineralni svežini, ki simbolizira srečanje morja in stene. Njena nepogrešljiva eleganca piše novo poglavje mitske zgodbe o legendarni dišavi Acqua di Giò.

SPECIAL BLEND

Z uporabo edinstvenih in izvirnih sestavin dišave je Alberto Morillas leta 2017 ustvaril Acqua Di Giò Profumo Special Blend, nov izraz možatosti s še bolj poudarjenimi očarljivimi notami.

Tople bazne note skrivajo ambroks in cachalox, medtem ko je prepoznaven pačuli združen z notami kadila in akordom balzamovca. Prvič je listje pačulija skrbno izbrano in nabrano v Gvatemali v sklopu programa, ki ga je začela ta modna in kozmetična hiša, da bi pridobila sestavine iz etično sprejemljivih virov. Steklenička dišave je za to posebno priložnost okrašena z zlatimi odsevi.

Ustvarjalec parfuma Alberto Morillas je v dišavo ponovno uspešno prenesel manifest moči in svobode, na katerem je zasnovana Acqua di Giò, resnično revolucionarna dišava, ki se lahko za takšen status zahvali tehnično prefinjenim materialom in izbranim sestavinam.

Svežina je postala moč. V kaotičnem mestnem vrvežu Acqua Di Giò še naprej prebuja željo po pobegu in iskanju svobode, prežete z močjo, spontanostjo in integriteto.

Preberite še: Sky di Gioia Eau de Parfum

Povezane teme: parfum, slog, moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Se ne upaš pobarvati sama doma: Zate imamo rešitev!

Ko se zgodi, da nimamo dovolj denarja za barvanje pri frizerju, ali so frizerski saloni zaprti...