Armani My Way: Vizija ženstvenosti v steklenički parfuma

V razkošni ponudbi dišavnih not Giorgio Armani začenja novo poglavje in s ponosom predstavlja My Way – novo vizijo ženstvenosti, navdihnjeno s potovanjem v lastno prepoznavanje in svobodo.

Pod geslom »Sem tisto, kar živim« My Way širi močno sporočilo o avtentičnosti. Parfum je namenjen močnim in svobodomiselnim ženskam, odprtim za vse novo in drugačno; ženskam, ki namesto materialnega bogastva vrednote merijo po življenjskih izkušnjah. Tem, ki so pripravljene spreminjati svoja prepričanja in nenehno nadgrajevati svoj karakter. V iskanju smisla življenja jih ne zanimajo površinska poznanstva, pač pa povezovanje z bistvom ljudi. Pomembni so vsak dogodek, vsak kraj, vsaka zgodba in vsako srečanje, saj samo z učenjem pri drugih lahko resnično spoznamo sebe.

Moderen šopek belih cvetov

My Way je moderen cvetlični parfum za nove generacije. Bleščeč in opijajoč vonj sveže nabranega šopka belih cvetov asociira na odprtost, eleganco in odkritje samega sebe.

Z izbranimi, kar najbolj subtilnimi naravnimi sestavinami s celega sveta sta Carlos Benaim in Bruno Jovanović kreirala svojevrstno fuzijo kultur, ki nam pripovedujejo čudežno zgodbo My Way.

Avantura za hrabre

Zračna in močna kombinacija bergamota iz Kalabrije in cveta pomarančevca iz Egipta odpira zgornje note ter vabi k avanturi. V srcu parfuma počiva ročno ubrana indijska tuberoza, vzgojena posebej za Armani, ob njej pa dve vrsti jasmina, ki celi kompoziciji daje prečudovit, ženstven duh. Spodnje note spajajo premium bourbon vanilija z Madagaskarja, cedrovina iz Virginie in beli mošus. Neponovljiva simbioza šepeta o razburljivosti in spominja na doživetja ter nepozabna srečanja.

 Armani My Way: Vizija ženstvenosti v steklenički parfuma

Poleg tega, da gre za sestavino najvišje kakovosti, se vanilijo za dišavo My Way pridobiva na poseben način in proizvaja v povsem nadziranih pogojih. Podjetje Armani v sodelovanju z nevladnimi organizacijami podpira lokalne proizvajalce, spodbuja podjetništvo, ekološko trajnost in pogozdovanje.

Adria Arjona – odprta za nove izkušnje

Ob neki priložnosti je legendarni Giorgio Armani izjavil: »Verjamem, da bogate izkušnje, ki prinašajo spremembe, izvirajo iz izmenjave kultur«. Zato sploh ne čudi, da je za ambasadorko My Way izbrana prav Adria Arjona.

Ameriška igralka je odrasla med Južno Ameriko in Združenimi državami. Po njenih žilah teče vrela kri Guatamale in Portorika. Otroštvo je preživela na pogostih potovanjih in očetovih glasbenih turnejah. Že od malega odločna in svojeglava je svojo uporniško energijo pametno usmerila – v učne ure igralstva, zato danes uživa sloves igralke, ki je zmožna odigrat tudi najmočnejše ženske vloge.

Arjona je prototip prave državljanke sveta. Živi za izkušnje, vedno sledi svoji poti, verjame instinktom in se nenehno uči od drugih ljudi. Je radovedna, moderna, neodvisna, inteligentna in brez predsodkov, samo sebe pa najbolje opiše z besedami: »Lahko mi vzameš vse, a nikdar tistega, kar sem sama doživela«.

Steklenička, drago kamenje, talisman …

Avtentična dišava si zasluži prav tako avtentično pakiranje. Dizajn stekleničke poudarja kontrast oblik. Pravilne linije debelejšega stekla, skozi katere se svetlika živahna rožnata tekočina, se elegantno stapljajo z zaobljenim čepom temno modre barve. Pokrovček povsem spominja na drago kamenje, in ne le to, deluje kot pravi talisman, svetleče zlat prstan z gravuro »Giorgio Armani«, ki ga obkroža, pa ni samo stilni detajl, pač pa jasna asociacija na pot. Pot, po kateri stopa moderna ženska, ki išče sebe, svojo srečo, svobodo, nove priložnost in izkušnje.

 Armani My Way: Vizija ženstvenosti v steklenički parfuma

Prvič v industriji luksuznih dišav govorimo o ekološko trajni embalaži. Z inovativnim in čistim načinom polnjenja stekleničk Armani Beauty in My Way začenjata novo ero trajnostnega razvoja, v cilju borbe proti podnebnim spremembam.

Tvoja pot na tvoj način

Ne glede na to, na katerem kontinentu si, ti My Way pošilja edinstveno sporočilo, ki se ga ne da razbrati samo iz njegovega imena. S to dišavo na vratu boš pokazala, kako odločna si v svojem sledenju lastni poti. Zato udahni My Way in karkoli počneš, naredi na svoj način!

Tudi ti iščeš svojo srečo, svobodo, nove priložnosti in izkušnje? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Odkrij, kateri izdelek je pravi za definiranje tvojih obrvi

Za ta videz priporočamo

  • Giorgio Armani My Way

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: parfum, Giorgio Armani, parfum, Armani My Way, MyWay, Adria Arjona

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Predstavljamo našo najljubšo dišavo!

Dolgo pričakovana dišava Idôle znamke Lancôme je končno prispela, mi pa smo dobili priložnost, da jo preizkusimo...