Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Kaj je tvoja prva asociacija pomladi – novi cvetlični vonji, svoboda, ljubezen? Morda vse skupaj? Si lahko predstavljaš vse to v eni sami steklenički preprostih linij, senzualne oblike in prozornega stekla, obarvanega z nežno nude rožnato nianso?

Zvest svojim predhodnikom: parfumu Sì Eau de Parfum iz leta 2013 in parfumu Sì Passione iz leta 2018, Armani Sì Fiori nadaljuje zgodbo o neodvisnosti in hrabrosti ženske, ki samozavestno stopa skozi življenje. Njena pot je oplemenitena z nežnostjo in krhkostjo, kakršna je pravzaprav vsaka ženska.

Vse, s čimer bi opisali sodobno žensko, je zbrano v tej popolni embalaži novega parfuma Armani Sì Fiori.

Armani Sì Fiori Oda ženstvenosti

Ženska moč kot inspiracija

Ženske so morale skozi zgodovino pogosto dokazovati svojo moč in neodvisnost. Danes lahko rečemo, da se je njihov trud izplačal, saj enakovredno sodelujemo v vseh vidikih življenja. Ko so sledile lastno pot, ne glede na predpisana pravila, da bi živele pravo strastno življenje, so ženske uresničile enakopravnost ter odprle vrata lastni svobodi.

Sodobno žensko povsem zasluženo lahko opišemo kot močno in samozavestno. Prav to je tista ženska lastnost, ki že stoletja privablja in navdihuje umetnike ter modne hiše.

Spodbujena z žensko močjo je modna in lepotna hiša Giorgio Armani ustvarila linijo dišav Sì, da bi pomagala ženskam izraziti svoj stil in nazor, v želji, da bi se vsaka pripadnica lepšega spola lahko počutila dobro v svoji koži.

Po eni strani nežnost in prefinjenost, po drugi moč in samozavest, tako bi lahko opisali vsako žensko – kar pa najlepše uspeva prav parfumu Armani Sì Fiori.

Armani Sì Fiori Oda ženstvenosti

Čarobne sestavine

Note zelene mandarine in energičnega črnega ribeza, to so glavne sestavine linije Sì. V kombinaciji z nerolijem, opojnimi mediteranskimi belimi cvetovi z notami vanilije in belega mošusa, je nastala edinstvena dišava, ki jo je kreirala Julie Massé.

Parfum Armani Sì Fiori definira simboliko cvetov skozi ženstvenost. Vse interpretacije dišav Sì so oblikovane v popolni harmoniji, na temelju teženj moderne ženske. S to dišavno kompozicijo se boste letošnjo pomlad počutile ženstveno in pogumno, prav kakor si je to zamislila hiša Giorgio Armani, ko je ustvarila nov nežen cvetlični vonj.

Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Prebudi svoja čutila

Tako kot z oblačili in ličenjem vselej puščamo vtis in pečat, tudi s parfumom povemo marsikaj o sebi, zato lahko rečemo, da je parfum modni dodatek, ki pomeni »final touch« vsakega stila – je nit, ki povezuje naše notranje počutje z zunanjim svetom. Omogoča nam, da izrazimo svojo osebnost in temperament. Parfum je način, da brez besed povemo, kdo smo. Armani Sì Fiori bo zagotovo pustil nepozaben vtis, kjerkoli se boste pojavile, cvetlična aroma pa bo prebudila vse vaše čute.

Zaščitni obraz kolekcije Sì

Igralka in aktivistka Cate Blanchett na pravi način izžareva vse tisto, kar plemeniti to razkošno dišavo. Tokrat so se ji pridružile še kitajska igralka Elaine Zhong in slavna modela Adwoa Aboah ter Sara Sampaio. Na prvi pogled tako različne, pa vendar vse enako močne in samozavestne, prav tako kot ženske, ki so zaslužne za oblikovanje kolekcije Sì. What if you said ?

Armani Sì Fiori Oda ženstvenosti

Preberi še: Novi Armanijevi obrazi

Za ta videz priporočamo

  • Giorgio Armani Sì Fiori

Povezane teme: parfum, Giorgio Armani, Armani Sì Fiori

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lancôme začenja novo poglavje spodbujanja ženske moči: Idôle, dišava prihodnosti

Že več kot 80 let je Lancôme s svojim edinstvenim francoskim stilom sinonim za lepoto, letos pa so nas obogatili z neponovljivo dišavo Idôle...