Bambi look: pogled, ki razoroži

Razprt pogled in čudovito privihane trepalnice z intenzivnim volumnom so sanje vsake ženske. Kot pa najbrž veš tudi sama, ima le redko katero dekle naravno dolge in privzdignjene trepalnice, zato je izredno pomembno, da odkriješ maskaro, ki bo iz tvojih naravnih danosti naredila največ. Ko rečemo največ, mislimo na definirane, privihane, izredno goste trepalnice intenzivno črne barve.

Letošnjo jesen med nas prihaja maskara L’Oreal Paris stiže Bambi Eye False Lash Extra Black, ki bo izpolnila vsa tvoja pričakovanja in ti zagotovila razprt pogled, ki vsakogar razoroži.

Bambi False Eye Lash maskara

Prejšnjo jesen nas je povsem osvojila maskara Bambi Eye False Lash, ki v trenutku razpre pogled. Nič čudnega, da nas je očarala, saj trepalnice priviha in jim daje intenziven volumen. Zaradi kombinacije njene široke mandljaste ščetke in kakovostne formule lahko doseže do vsake trepalnice, pri tem pa ne pušča kepic.

Bambi look: pogled, ki razoroži

Če si se tudi ti prepričala v njene rezultate, boš najnovejšo maskaro Bambi False Lash Extra Black preprosto oboževala.

Bambi False Lash Extra Black maskara

Maskara Bambi Extra Black poleg intenzivne gostote trepalnic poskrbi tudi za njihovo intenzivno črno barvo, in to s posebno formulo, ki ne ustvarja kepic. Zanjo je značilna široka krtačka, ki trepalnice definira, pa tudi priviha. Še posebej tiste v kotičkih, ki jih s to maskaro zlahka zajameš, namažeš in poudariš. Verjamemo, da te niti embalaža privlačne kovinske barve ne bo pustila ravnodušne.

Bambi look je vse popularnejši

Sedaj, ko je v središču pozornosti „eye makeup“, se trendi ličenja oči kar vrstijo. Redko pa se zgodi, da bi katera maskara tako zelo navdušila vse naokrog in da bi spontano nastal makeup trend, ki priča o tem, kaj vse se da doseči z dobro maskaro. Vsekakor je #bambilook trend iz dneva v dan vse bolj priljubljen. Vsa dekleta si želijo imeti razprt pogled in intenzivne črne trepalnice, ki s svojo bogato gostoto razorožijo vsakogar.

Če se odločiš za maskaro Bambi Eye Extra Black, lahko pozabiš na kopičenje njenih plasti, saj bodo tvoje trepalnice že z enim slojem postale opaznejše, njihov volumen pa intenzivnejši.

Kje lahko kupiš maskaro Bambi Eyes Extra Black False Lash?

Maskara Bambi Extra Black je dostopna v vseh večjih drogerijah in parfumerijah, če pa si svoj primerek želiš naročiti kar takoj, klikni na sličico izdelka pod besedilom.

Če si jo že preizkusila, nam tvoje vtise sporoči v komentarjih.

Preberi še: Odkrij, kateri izdelek je pravi za definiranje tvojih obrvi

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara Extra Black

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, svečani make up , oči , trend , trepalnice, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Osvetljevalci: najbolj praktični večnamenski izdelki

Če bi umetnike ličenja vprašali, kateri izdelek je zadnjih nekaj let številka ena v svetu ličil, bi jih večina zagotovo odgovorilo: osvetljevalec (»hi...