BECAUSE IT’S YOU & STRONGER WITH YOU

Osrednji del te zgodbe je ljubezen – brezpogojna ljubezen, ki je razlog za veselje. Simbol te ljubezni sta dva združena prstana, ki popolno interpretirata nov dišeči duet.

Matilda in James igrata Lauro in Paula, par, ki vsak dan preizkuša moč svoje ljubezni. Zgodba se odvija v strogem središču velike svetovne metropole in prikazuje ljubezensko zgodbo 21. stoletja. Matilda in James doživljata ljubezen, ki ju krepi in zaradi katere se jima zdi vse mogoče – ljubezen, ki poganja in spreminja na boljše, širi obzorja in ju izpopolnjuje. Tako kot zaščitni znak blagovne znamke Emporio Armani: »Izbrali smo orla, ker smo vedeli, da bodo ljudje takoj prepoznali njegovo simboliko – željo po doseganju nebeških višin,« je pojasnil Giorgio Armani.

Skupaj lahko poletimo do nebeških višin, skupaj smo neustavljivi. Filmi prikazujejo tri črtice iz življenja, kjer Paul in Laura vsako situacijo spremenita v pozitivno izkušnjo, napolnjeno s hedonizmom. Naslovi zvenijo kot »ljubezenske mantre«, ki jima dajejo nenavadno moč in vero v ljubezen, ki narašča vsak dan.

Gre za nov dialog med moškim in žensko: sodoben, pozitiven in uravnotežen.

Ljubezen, izražena skozi dišavo

Dišeči duet z enako močjo. Eden je popolnoma ženstven. Drugi pa razkošno možat. Komunicirata, izzivata in zapeljujeta drug drugega.

Zanjo/BECAUSE IT’S YOU

Njena dišava je radostna, slastna, iskriva in se ji preprosto ni mogoče upreti – kot elegantna kombinacija nerolija in zrele maline. Kaj skriva očarljiva mlada ženska globoko v srcu? Njena dišava je izrazito ženstvena, intuitivna in strastna. Njen čar vas takoj opije kot opojni, prefinjeni absolut vrtnice. Dišava se igra z njenimi zapeljivimi močmi kot igra vanilje in mošusa, ki razkriva neverjetno čutnost. Njen vonj je pogumen in zapomnljiv, izžareva pa močno željo po izjavljanju ljubezni najljubši osebi: BECAUSE IT’S YOU.

Zanj/STRONGER WITH YOU

Potopljen je v sedanji trenutek in sodobni način življenja. Je nepredvidljiv in izviren, kot pikanten akord zgornjih not – združitve kardamoma, rožnatega popra in listov vijolice. Izžareva prirojeno eleganco in mladostno sproščenost, ki ju odražajo note žajblja v srcu dišave. V komunikacijo vnaša odmerek čutnosti, tako kot magnetno privlačna združitev note Vanilla Jungle Essence™ in sladkega kostanjevega akorda: STRONGER WITH YOU.

Obljuba v steklenički

Čiste linije in jasne oblike so prepoznavne značilnosti sloga Giorgija Armanija. Stekleničke teh dišav so predvsem čutne: zaobljene oblike in obline spominjajo na moška ramena in ženske boke. Preprosta steklenička s čistimi linijami je resnično umetniško delo.

Okrogel kovinski pokrovček, ki služi kot povezava med moško in žensko dišavo, zagotavlja dodatni odmerek subtilne elegance. Spodaj pa se nahajata dva združena prstana, kot telesi, prepleteni v objemu. Črka »O« v besedi »YOU« prav tako spominja na prstana, ki simbolizirata brezpogojno strastno ljubezen.

Kako se je vse začelo

Ideja: povedati zgodbo o moči ljubezni, energiji resnične povezanosti in navdihujoči moči sožitja. O mladeniču in dekletu, ki se ljubita z vsakim delčkom svojega bitja, o njuni večni ljubezni. Ne o bežni romanci, temveč o dolgoletnem razmerju.

Kakšna je sodobna ljubezenska zgodba, ki je veliko več kot bežna zaljubljenost? Laura in Paul sta močna posameznika, ki že več kot štiri leta uživata v skupnem življenju v samem središču New Yorka. On je pisatelj, ona ilustratorka. Ona je neodvisna ženska, on pa pravi romantik. Hrepenita drug po drugem in si vedno znova dokazujeta ljubezen. V velikem planu – na vrhu zgradbe ali na strehi rumenega taksija.

Moč ljubezni je izražena skozi energične ritme pesmi Powerful, ki jo izvajata Major Lazer in Ellie Goulding.

Da bi povedal zgodbo, je Giorgio Armani tokrat namesto modelov izbral mlada in izjemno nadarjena igralca.

Matilda Lutz

Šarmantna 26-letnica z očarljivim nasmehom je rojena v Milanu. Njen oče je Američan, mama pa Italijanka. Igralsko kariero je začela po naključnem srečanju z režiserjem Gabrielejem Muccinom, ki je ravno takrat končal scenarij o mladi Italijanki, ki odhaja v ZDA, da se najde – popolna vloga za Matildo. Film z naslovom Summertime je bil premierno prikazan na filmskem festivalu v Benetkah leta 2016, kjer je Matilda spoznala Giorgija Armanija. Srečanje je bilo kot družinsko snidenje, saj je njen oče nekoč nosil revije za znanega oblikovalca.

Od takrat Matilda, ki odlično govori angleško in italijansko, živi ameriške sanje. Pred kratkim je izšel tretji del trilogije grozljivk Krogi (ang. Rings) režiserja F. Javierja Gutiérreza v 3D-tehnologiji, kjer igra protagonistko Julijo.

V seriji filmov za blagovno znamko Emporio Armani Matilda igra Lauro. Z velikimi izraznimi očmi in z malo hripavim glasom izžareva radost in prirojeno eleganco. Je brezskrbna in vedra, utelešenje močne in neodvisne Italijanke. Odkrito izraža čustva, je skromna, hkrati pa zelo zapeljiva. Je drznega duha in se v celoti zanaša na intuicijo. Izpolnitev najde v fotografiranju in pisanju. Predvsem pa uživa v ustvarjanju lastnega življenja.

James Jagger

Ta 31-letni Britanec, ki se je rodil v New Yorku, je pravi predstavnik svoje generacije. Po študiju se je posvetil igri in igranju v rock skupini. Prvo vlogo je odigral v glasbeni nadaljevanki Vinyl v režiji Martina Scorseseja, kjer je igral lik Kipa Stevensa, pevca punk skupine. Ta modrooki igralec je pred kratkim zaključil snemanje drame 7&7, kjer igra glavno vlogo. Aktivno je sodeloval v kampanji mednarodne organizacije za ohranjanje oceanov in morskih grebenov Project O.

V seriji kratkih filmov Together Stronger igra Paula, kjer pritegne pozornost z zapomnljivim pogledom in ležernim stališčem. Je zanimiv in kompleksen hkrati, vendar je vedno pripravljen za smeh in zabavo. Ni sramežljiv, ampak rad opazuje dogajanje okoli sebe. Navdušujeta ga preprostost in ljubezen, prav tako pa goji strast do arhitekture. Je resnični zaščitnik in romantična duša. Življenje doživlja kot igro in uživa v norih stavah. Brez obotavljanja se predaja tveganju.

Intervju s Fabienom Constantom, režiserjem serije kratkih filmov Together Stronger

V projektih, povezanih z modo, pri katerih je sodeloval z Loïcom Prigentom, kot je dokumentarni film o Carine Roitfeld Mademoiselle C, je Fabien Constant razvil prepoznaven slog, s katerim subtilno razkriva intimne trenutke svojih protagonistov.

1. Kako ste prišli do zamisli o seriji filmov?

Na začetku nismo imeli scenarija, temveč so trije avtorji zasnovali življenjske zgodbe protagonistov, preden so se sploh srečali. Ta del se največkrat niti ne snema, vendar pa pomaga igralcem, da bolje razumejo lik in so pri igranju pristnejši. Zamislili smo si na primer, da so Paulovi starši hipiji, ki so iz Evrope emigrirali v ZDA, Laurini stari starši pa še vedno živijo v Italiji.

2. Gledalci dobijo vpogled v njune skupne trenutke z zelo intimnega vidika. Kako ste to posneli?

Gledalce smo želeli potegniti v zgodbo. S kamero sem se neprestano podil za Matildo in Jamesom, ne da bi vedel, kaj so zasnovali. To mi je res bilo všeč in je odlično delovalo, saj je bilo od prvega dneva snemanja čutiti močno kemijo med mladima igralcema. Scene so zelo življenjske, kar je tisto, k čemur težim. Moji prizori so po navadi precej dolgi, nikoli ne kričim »rez«, saj želim posneti, kaj se dogaja pred in po prizoru.

3. Ste prekinili ritem zgodbe, da povečate vznemirjenje?

Želeli smo, da zadnji prizor pokaže res posebne trenutke, in ker smo imeli več kot 50 ur posnetega materiala, smo morali prizore izbrati skrbno. Na primer trenutek, ko ga Matilda najde na strehi ali ko jo Paul sreča na gradbišču, na veliki višini. V montaži smo se odločili za namerne prekinitve zvokov, da pokažemo, da ljubezen ni vedno nežna in idilična. Včasih med zaljubljencema prihaja do napetosti in celo do nevarnih situacij.

Preberi več: Sky di Gioia Eau de Parfum

Povezane teme: parfum, slog, Giorgio Armani

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

ŽENSKE KAVBOJKE – KAKO IZBRATI PRAVE

Kako izbrati prave kavbojke...