BLUE THERAPY MULTI DEFENDER SPF 25

NA KRATKO

ZAŠČITA JE KOREKCIJA

Zračna krema z vidnim učinkom odpravljanja znakov staranja in večkratno zaščito

TEMNI MADEŽI, GUBICE, IZGUBA ČVRSTOSTI.

Ker se zaščitena koža sama obnavlja, je Biotherm razvil svojo prvo kremo z večkratno zaščito in delovanjem proti znakom staranja.

Z Biothermovim kompleksom Broad Outdoor Defense Complex™ (kombinacijo sestavin, ki zagotavljajo celovito zaščito pred vplivom zunanjih dejavnikov) je koža zaščitena pred UV-žarki in razvojem znakov staranja, povezanih z onesnaževanjem.

Zahvaljujoč izjemno zračni in osvežilni kremi za vsakodnevno uporabo s teksturo, ki je podobna peni, zaščita še nikoli ni bila tako breztežna. 

Zdaj končno obstaja krema, ki združuje večkratno zaščito in spodbuja obnavljanje kože. Glede na dokazano preprečevanje vplivov onesnaževanja in izpostavljenosti UV-žarkom ter izboljšano delovanje na gubice, temne madeže in izgubo čvrstosti nikoli ni prepozno, da svoji koži zagotovite ustrezno zaščito vsak dan. 

BIOTHERMOVA NAPREDNA RAZISKAVA O STARANJU KOŽE:

ZAŠČITA JE KOREKCIJA.                         

KO JE KOŽA ZAŠČITENA PRED UV-ŽARKI, SE ZNAKI STARANJA BISTVENO ZMANJŠAJO.

V raziskavi, ki jo je opravil L’Oréalov Oddelek za raziskave in inovacije, je Biotherm prvič klinično dokazal, da se koža, ki je celovito zaščitena, sama obnavlja.

Nova spoznanja, pridobljena na podlagi raziskav, in Biothermov strokovni vpogled v proces staranja so privedli do sklepa, da koža potrebuje celovito vsakodnevno zaščito pred vsemi UV-žarki in onesnaženji, da bi upočasnili nastanek 80 % znakov staranja, ki jih povzroča izpostavljenost zunanjim dejavnikom. Popolna zaščita kože pomaga usnjici in povrhnjici ohraniti naravno sposobnost samoobnavljanja in blažiti znake staranja. 

BIOTHERMOVA NOVOST 2017: PRVI KOMPLEKS BROAD OUTDOOR DEFENSE COMPLEX TM (KOMBINACIJA SESTAVIN ZA CELOVITO ZAŠČITO PRED VPLIVI ZUNANJIH DEJAVNIKOV)

Biotherm zdaj prvič predstavlja formulo, ki v kombinaciji z drugimi sestavinami, ki obnavljajo kožo, zagotavlja hkratno zaščito pred ključnimi zunanjimi škodljivimi vplivi: dolgimi UVA-žarki, UVA- in UVB-žarki ter onesnaževanjem.

VEČKRATNA ZAŠČITA PRED ŠTEVILNIMI ŠKODLJIVIMI VPLIVI.

Proti onesnaževanju: Furcellaria lumbricalis.

Ta rdeča alga iz severnih morij je aktivna sestavina, ki ščiti kožo, izpostavljeno onesnaževanju, na tri načine:

  • preprečuje dehidracijo, ki jo povzroča ponavljajoča se izpostavljenost onesnaževanju,
  • zavira vnetne procese, ki jih povzročajo onesnaževalci,
  • obnavlja zaščitno funkcijo kože po izpostavljanju onesnaževanju.

Proti UVA-žarkom: kombinacija baicalina in vitamina E

Učinkovit flavonoid je znan po svojih antioksidantskih lastnostih v kombinaciji z vitaminom E, krepi aktivne lastnosti izvlečka ter tako povečuje tudi zaščito pred poškodbami, ki jih povzročajo UVA-žarki.

Biothermova raziskovalna ekipa je z novo raziskavo dokazala, da baicalin, izvleček korenine zdravilne rastline bajkalske čeladnice, v kombinaciji s filtri proti UV-sevanju dvakrat zmanjša število prostih radikalov, ki se sprostijo pri delovanju UVA-žarko.

POVEČANA ZAŠČITA IN OBNAVLJANJE

LIFE PLANKTON TM in Algae of YouthTM za dodatno samoobnavljanje kože

Ta alga je rezultat desetletnih raziskav, nastala pa je z uporabo inovativne biotehnološke metode, ki krepi učinkovitost njenih lastnosti s ciljem pospešenega globinskega obnavljanja kože.

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25:

NAJŠIRŠI SPEKTER ZAŠČITE Z OKREPLJENIM OBNOVITVENIM UČINKOM V ENI DNEVNI KREMI

Zahvaljujoč Biothermovemu edinstvenemu kompleksu Broad Outdoor Defense ComplexTM je zaščita zdaj popolna.

ZMANJŠANJE UČINKOV ONESNAŽEVANJA

Blue Therapy Multi-Defender SPF 25 že po enem nanosu dokazuje močno zaščitno delovanje proti onesnaževanju. 

ANTIOKSIDATIVNI UČINEK

Blue Therapy Multi-Defender SPF 25 blokira tudi do 92 % prostih radikalov.

KLINIČNO DOKAZANO ZMANJŠANJE NEPRAVILNOSTI: GUBICE – TEMNI MADEŽI – ČVRSTOST

Nova raven učinkovitosti obnavljanja kože: koža je že po prvem nanosu videti čvrstejša. Po enem mesecu uporabe se zmanjšata število in gostota temnih madežev. Tudi drobne gubice so manj vidne.

POPOLNEJŠA ZAŠČITA BREZ OBČUTKA TEŽE

Biothermovi strokovnjaki so ustvarili neverjetno zračno teksturo za tako širok spekter zaščite.

Vsakodnevna zaščita pred UV-žarki

Ker ženske pogosto »pozabijo« na vsakodnevno uporabo krem z zaščitnim faktorjem zaradi občutka teže na koži, je zahvaljujoč zračni teksturi ta izdelek odlična izbira za vsakodnevno zaščito pred sončnimi žarki.

Izjemne lastnosti formule

Kombinacija polimerov, ki zadržujejo vodo (imajo sposobnost vpijanja 700-krat večje količine molekul vode od svoje teže), in biomimetičnega surfaktanta (struktura katerega ustreza strukturi kožnih lipidov) pretvori emulzijo olja v lahko, osvežilno in zračno kremo.

ŽIVITE SVOBODNO Z DODATNO ZAŠČITO, KI VAM JO ZAGOTAVLJA BIOTHERM

Del zvezdniške zasedbe prvih supermodelov, maratonka, ustanoviteljica humanitarnega združenja, mati in zaščitni obraz nove reklamne kampanje za izdelke Blue Therapy razkriva, kako v svojih štiridesetih živi zelo intenzivno in izpolnjeno življenje in se nikoli ne vpraša: »Ali zmorem?«

Za učenje ni nikoli prepozno.

»Po štiridesetem letu sem se znova posvetila učenju, saj so me začele zanimati nove stvari in sem želela poglobiti znanje. Vsem tistim, ki bi si prav tako želeli tega, pa se jim zdi, da je prepozno ali pa nimajo dovolj časa, sporočam: »Upajte si!«

Enako velja za maratonski tek.

Veliko prijateljev, ki so me gledali, kako tečem, mi je reklo, da tega nikoli ne bi zmogli. Jaz pa vedno rečem: »Ne omejuj se, seveda zmoreš.«

Nikoli se ne vprašam: »Ali zmorem?« Seveda zmorem!

Ali pa deskanje.

»Moji otroci so se deskati učili na Havajih. Plaža in vreme sta bila kot nalašč za začetnike ... Gledala sem, kako se z lahkoto uspejo obdržati na deski, in sem pomislila: »Če oni zmorejo, zmorem tudi jaz.«

Ker ni nikoli prepozno.

»Vse je možno, vsak dan ponuja nove priložnosti,« nam je povedala na snemanju nove kampanje. »Bodite le kar se da prisotni, ne hitite, upočasnite ritem.«

Nikoli ni prepozno, da zaščitite svojo kožo. NOVI Blue Therapy Multi-Defender SPF 25.

BLUE THERAPY: PALETA IZDELKOV ZA VSE TIPE KOŽE Z ZNAKI STARANJA

Rešitve, ki delujejo hitreje in zagotavljajo globinsko obnavljanje kože, upočasnjujejo proces staranja v skladu z vašim življenjskim slogom in specifičnimi potrebami vaše kože.

NOVO

Zaščita in obnavljanje

Blue Therapy Multi-Defender SPF 25

Popolnoma zaščitena koža s povečanim učinkom obnove.

Hitro obnavljanje

Blue Therapy Accelerated

Pospešeno obnavljanje kože z vidnimi znaki pospešenega staranja.

Nega in obnavljanje

Blue Therapy Cream-in-Oil

Izjemno hranljiva formula v obliki kreme v olju za kožo z vidnimi znaki staranja.

Glajenje in obnavljanje

Blue Therapy Lift & Blur

Krema, ki zgladi in skrije nepravilnosti.

Povezane teme: trend , slog, moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Razkrivamo ti meglico za obraz

Na trgu pa se je pojavil prostor za še en izdelek za nego kože, ki preti da prevzame vodstvo med najbolj priljubljenimi – meglica za obraz...