Bodi prva, ki nosi trend leta 2016: ombre z las zdaj prehaja na šminko!

Niansiranje s postopnim prehajanjem iz ene barve v drugo, najpogosteje iz svetle v temno, je znano kot tehnika ombre.

 

 

Ustnice

Se spomniš, kakšne so bile videti ustnice Naomi Campbell v devetdesetih, na začetku njene kariere? Temno obrobljene in proti sredini vedno svetlejše, do povsem svetle barve. Takšno ekstremno stopnjevanje si je lahko privoščila zaradi svoje temne polti, a načelo tehnike ombre je na ustnicah bolj ali manj enako. Predlagamo, da ustnice po nanosu šminke dodatno obrobiš z nekoliko debelejšo črto v temnejšem odtenku. Za konec v notranjosti ustnic nanesi najsvetlejši odtenek šminke za ustnice. Bleščilo je na ombre ustnicah videti dobesedno sijajno. Zato z njim zaključiš nanos.

 

 

 

Oči

Še preden je izraz sploh nastal, je bilo senčenje oči po enakih načelih v trendu sredi osemdesetih. V sodobni izvedbi je ombre na očeh lahko povsem svobodno igračkanje. Niansiranje lahko prehaja od temnejše k svetlejši barvi in obratno, t. i. smudge, učinek razmazanih barv, pa je zaželen na prehodu iz ene v drugo barvo.

 

 

 

Nohti

Za doseganje učinka ombre uporabi svetlejši odtenek kot osnovo, temnejšo (ali barvo, ki se ujema z osnovo) pa na noht nanesi s tapkanjem z aplikatorjem za senčilo ali z gobico. Nanašaj od sredine proti vrhu nohta, od redkejšega h gostejšemu sloju. Za konec vse skupaj premaži z brezbarvnim lakom, da izenačiš površino nohta, in tvoj ombre je gotov!

 

 

 

 

Povezane teme: make up , nohti, črtalo za oči , oči , rdečilo za ustnice , ustnice, trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Prevzemi popoln nadzor nad pokrivno močjo tvojega tekočega pudra!

Učinek, obstojnost in pokrivna moč tvojega pudra nič več ne morejo zbledeti. Od sedaj je vse samo v tvojih rokah...