Bodi prva, ki nosi trend leta 2016: ombre z las zdaj prehaja na šminko!

Niansiranje s postopnim prehajanjem iz ene barve v drugo, najpogosteje iz svetle v temno, je znano kot tehnika ombre.

 

 

Ustnice

Se spomniš, kakšne so bile videti ustnice Naomi Campbell v devetdesetih, na začetku njene kariere? Temno obrobljene in proti sredini vedno svetlejše, do povsem svetle barve. Takšno ekstremno stopnjevanje si je lahko privoščila zaradi svoje temne polti, a načelo tehnike ombre je na ustnicah bolj ali manj enako. Predlagamo, da ustnice po nanosu šminke dodatno obrobiš z nekoliko debelejšo črto v temnejšem odtenku. Za konec v notranjosti ustnic nanesi najsvetlejši odtenek šminke za ustnice. Bleščilo je na ombre ustnicah videti dobesedno sijajno. Zato z njim zaključiš nanos.

 

 

 

Oči

Še preden je izraz sploh nastal, je bilo senčenje oči po enakih načelih v trendu sredi osemdesetih. V sodobni izvedbi je ombre na očeh lahko povsem svobodno igračkanje. Niansiranje lahko prehaja od temnejše k svetlejši barvi in obratno, t. i. smudge, učinek razmazanih barv, pa je zaželen na prehodu iz ene v drugo barvo.

 

 

 

Nohti

Za doseganje učinka ombre uporabi svetlejši odtenek kot osnovo, temnejšo (ali barvo, ki se ujema z osnovo) pa na noht nanesi s tapkanjem z aplikatorjem za senčilo ali z gobico. Nanašaj od sredine proti vrhu nohta, od redkejšega h gostejšemu sloju. Za konec vse skupaj premaži z brezbarvnim lakom, da izenačiš površino nohta, in tvoj ombre je gotov!

 

 

 

 

Povezane teme: make up , nohti, črtalo za oči , oči , rdečilo za ustnice , ustnice, trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

3 načini, da svojo lepotno rutino prilagodiš pomladi

Če še nisi, je pravi čas, da se prebudiš iz globokega zimskega spanja in objameš pomlad. Predstavljamo ti nekaj predlogov, ki ti bodo pomagali, da nar...