Čas je, da pretreseš vsa pravila: dvofazno olje za ustnice v barvah

Svežino in razigrano drznost tega izdelka utelešata dve ambasadorki, ki s svojim odnosom izžarevata veselje do življenja – oskarjevka Lupita Nyong’o in očarljiva igralka Lily Collins. Fotografa Mert Alaş in Marcus Piggott sta ju ʻujela’ v trenutkih spontanega smeha.

Njegova nelepljiva in žametna formula je namenjena doseganju živahnih barv, satenastega sijaja in prilagodljive intenzivnosti. Skratka, gre za absolutno šik make up dodatek, ki se ga nikoli ne boš naveličala.

 1. faza: inovativna kombinacija svilenkastih olj

Tekstura Juicy Shakerja se dobesedno stopi z ustnicami, zahvaljujoč sestavinam – oljem s komplementarnimi lastnostmi, ki ustnice v trenutku zgladijo in jih naredijo bolj polne: olje breskovih koščic,  olje sladkega mandlja, brusnice in olje muškatne vrtnice.

2. faza: dodajanje pigmentov

Zahvaljujoč izvirni dvofazni formuli Juicy Shaker združuje prijeten občutek nošenja z barvitostjo in ob optimalnem doziranju prinaša serijo živahnih odtenkov z zaključkom po želji.

Ko izdelek pretresemo, disperzivno sredstvo v njem omogoča enakomerno razprševanje pigmentov, zaradi česar se tekstura izjemno dobro razmaže.

 

Rezultat: Juicy Shaker ovije ustnice v intenzivne barve. Če želiš močnejši odtenek, postopek nanašanja ponovi. Enostavno očarljivo.

Povezane teme: bleščilo za ustnice , ustnice, slog

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Zadnjih nekaj let je Celine postala prava modna ikona, zato niti ni čudno, da je prišlo na vrsto sodelovanje z lepotno blagovno znamko, ki predstavlja...