Čas je za – svetlikanje!

Tekoči puder z iluminizirajočimi delci

O ta bleščeča polt, ki si je vsak želi! Ta izdelek bo s pomočjo bleščečih delcev poskrbel, da se bo svetloba odbijala od tvojega obraza in bo videti zares bleščeča.

Bronzer

Magičen izdelek, ki nastopi svojo vlogo s prvimi žarki sonca in prvimi namigi porjavele kože. Nanašamo ga z velikim okroglim čopičem. Predlagamo, da ga uporabiš za senčenje – na predelu pod ličnicami in na vrhu čela. Dodaten nasvet: uporabiš ga lahko tudi kot senčilo za oči in tako izpopolniš bronasti look.

 

Osvetljevalec

Brez oklevanja se poigraj z osvetljevalcem po vrhu ličnic, po sredini nosu, na konici brade, v kotičkih oči, na obrobju nosnic ... Obstajajo tudi mat različice, ki bodo pri konturiranju poudarile vse, kar je treba, mi pa ti za te lepe dni svetujemo bisernat osvetljevalec, ki bo tvojemu obrazu dal dodatno svežino.

Senčila za oči

Bisernata senčila za oči v zlatih in bronastih odtenkih bodo izpopolnila videz sodobne amazonke. To sezono ti predlagamo, da jih naneseš na celotno veko, kot je to naredila Eva Longoria v Cannesu!

Bleščilo za ustnice

Pomlad in poletje sta pravi čas za tole zadevico. Še zlasti pa so nam všeč nude beige in rožnati odtenki, ki se bodo s porjavelo poltjo krasno ujemali.

Za ta videz priporočamo

  • Nude Magique BB Cream L'Oreal Paris

  • Glam Bronze L'Oreal Paris

  • La Palette Nude L'Oreal Paris

  • L'OReal Infallible Gloss 109

  • Dream Fresh Maybelline New York

Povezane teme: make up , senčenje obraza , bb krema , puder

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati ličila za svetlo polt

Svetel ten je bil od nekdaj odlika aristokratske družbe, sofisticiranosti in prefinjenosti, in dekleta, katerih koža naravno ni bila svetla, so se jo ...