Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Celine Dion se zadnjih nekaj mesecev spet pojavlja v samem centru javnosti. Legenda pop glasbe je postala ambasadorka znamke L’Oréal Paris. V 51. Letu je na vrhuncu svoje kariere, in ne le, da je prodala 245 milijonov albumov in osvojila 5 grammyev, je tudi skrbna mama in žena, ki jo mnogi občudujejo.

Tekom svoje uspešne kariere je pogosto spremenila stil, zato je poznana kot mojstrica transformacije. Zadnjih nekaj let je Celine postala prava modna ikona, zato niti ni čudno, da je prišlo na vrsto sodelovanje z lepotno blagovno znamko, ki predstavlja sinonim za francoski šik. Preberite si, kaj pravi o svoji novi vlogi ambasadorke L’Oréal Paris.

Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Kako ste se odzvali, ko vas je hiša L’Oréal Paris povabila, da se pridružite izbrani druščini ambasadorjev?

Tega zares nisem pričakovala, še posebej ne v 51. letu. Preden sem sprejela, sem morala resno razmisliti. Namreč, če nekaj nosi moje ime, moram sama v to zares verjeti. L’Oréal Paris ženskam omogoča, da se počutijo močne, da imajo svoj glas, da se počutijo izpolnjene … Počaščena sem, da sem postala ambasadorka te znamke in bom lahko zastopala ženske z vsega sveta.

L’Oréal Paris je znan po sloganu »Ker se cenim«. Kaj te tri besede pomenijo vam?

Meni slogan »Ker se cenim« pomeni veliko. L’Oréal Paris ni samo v lepotnih izdelkih, v barvah in negi, saj se, ko se naličimo ali si uredimo frizuro, počutimo kot najboljša različica sebe. Počutimo se prepričane vase, ženstvene in močne, izražamo svojo notranjo moč. Počutimo se navdihnjeno in emotivno stabilno, ko se soočamo s svojimi cilji. Vse to pomeni, da si zaslužimo, da se cenimo, zato je ta slogan tako močan in se z njim počutim povezana.

Katero sporočilo želite prenesti kot ambasadorka L’Oréal Paris?

Želim, da vsi začutijo, da imajo pravico do izražanja skozi modo in lepoto, ali skozi nekaj, kar jim je pomembno. Vse se spreminja in del teh sprememb, seveda v pozitivnem smislu, je L’Oréal Paris. Ta znamka ženskam sporoča, da ni nič slabega v uresničevanju sanj in glasnem izražanju mišljenja. Menim, da bi kot družba te spremembe morali še močneje sprejeti. Čutim, da imam v tej dobi svojega življenja resnično svoj glas. Iskreno občudujem, kar L’Oréal Paris predstavlja, in se veselim, da bom svoj glas lahko izkoristila za opogumljanje ljudi, da se počutijo lepe, samozavestne in da jim uspe sprejeti sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Uspešna kariera

Kako se je vse začelo?

Moja kariera je bila zelo razburljivo potovanje. Moja mama je sanjala, da bom dosegla precej več od nastopov na malih koncertih v mestu, kjer smo živeli. Prav zato, ker je zame želela najbolje, je napisala mojo prvo pesem, čeprav nikdar ni imela priložnosti, da bi se v tem izobraževala. Tako se je vse začelo in, poglejte, od takrat se nisem ustavila.

 Kateri trenutek je bil v vaši karieri usoden?

Mislim, da je bil tisti usodni trenutek v moji karieri nastop na dodelitvi oskarjev, ko sem zapela pesem My Heart Will Go On. Takrat sem že bila zaljubljena v glasbo in zelo strastna kar se kariere tiče, toda ta pesem je bila tisto, kar me je povzdignilo v ne slutene višine.

Kaj načrtujete v prihodnosti vaše kariere?

Ko pomislite, da sem pri kraju, jaz pravzaprav šele začenjam. Zaključujem z nastopi v Ceasars Palace hotelu v Las Vegasu. Izdajam nov album v angleškem jeziku in odhajam na turnejo, prav tako pa je zame sodelovanje z znamko L’Oréal Paris še en nov začetek nepoznanega in razburljivega potovanja.

Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Scenski nastopi in make up rutina

Kaj vas na sceni naredi močno?

Moja energija. Zaradi nje je moj nastop vsak večer povsem drugačen. Tudi kadar s seboj na sceno prinesem srečno, žalost, utrujenost zaradi neprespanih noči, ko so moji otroci bolni ... L’Oréal Paris je vedno tu s široko ponudbo lepotnih izdelkov, s katerimi sem videti popolna v vsaki situaciji.

Je res, da se pred nastopi ličite sami?

Rada se ličim in igram z ličili. Svojo lepotno rutino vselej začenjam s čiščenjem in pripravo obraza, to se mi zdi posebej pomembno. Zatem pod oči nanesem svetel korektor, da razprem pogled, malo pudra in kanček barvice za obrvi, da vzpostavim ravnotežje.

Kako postati močnejša

Kako je mogoče, da imate pri 51 letih moč za nove začetke? Razkrijte nam skrivnost.

Vsak dan sanjarim in v tem uživam, čeprav imam zaradi službe in družine premalo časa za to. Moja skrivnost? Ko sem zvečer v svoji postelji, si vzamem nekaj trenutkov za sebe, da razmislim o vsemu, kar imam rada, in tedaj sem najbolj kreativna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Na kakšen način sebe krepite?

Izguba moža in spremljanje njegovih muk je bilo zame izredno težko. Vendar sem se ga naučila ljubiti, kot da je zadnji dan na svetu. Vedela sem, da ga moram pustiti, da v miru odide, da ga ne smem sebično zadrževati še malo dlje. Sedaj ga vidim v očeh mojih otrok in to me dela močno, to mi je pomagalo, da grem naprej in se vrnem na sceno.

Preberi še: Razkrivamo skrivnosti ličenja: Kako odkriti idealen odtenek tekočega pudra

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Isabel Marant Smile Pigalle Western

  Takojšnje naročilo
 • L'Oreal Paris x Isabel Marant SHINE Highlighter

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Flash Cat Eye Superliner

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match 1.D 1.W

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Isabel Marant Eyeshadow Smoke Duo

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Paradise Extatic

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Rouge Signature I Represent

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Brow Artist Pomade Chatain

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , črtalo za oči , oči , šminka, tekoči puder , puder, ustnice, sijaj za ustnice, L'Oréal ambasadorke, L'Oreal Paris x Isabel Marant, True Match, L'Oréal Paris, Celine Dion

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zakaj izbrati tekoči puder, obogaten s hialuronsko kislino?

Hialuronska kislina je zadnjih nekaj let nenehno omenjana v lepotni industriji, kjer je pogosta sestavina krem in serumov za obraz...