Češka manekenka si je zaželela suši

Njeni najbližji so razkrili nekaj podrobnosti iz življenja Petre Nemcove in njenega bivanja v Sloveniji.

Kdo je Petra?

No, svetovno znano ime v svetu mode in modelinga, ki pa se odlično znajde tako na modnih brveh kot tudi v dobrodelnih projektih. V svojem življenju je Petra zastopala številne svetovne znamke in se pojavila na naslovnicah najbolj zvenečih modnih revij. Leta 2004 se je njeno življenje obrnilo na glavo. Med počitnikovanjem na tajskem otoku Khao Lak  je preživela cunami, v ujmi pa izgubila zaročenca fotografa Simona Atlee-ja. Našli so jo po več kot osmih urah, ko se je poškodovana oklepala palme in si s tem rešila življenje. Izkušnja jo je močno spremenila in kmalu zatem je skupaj s prijateljem ustanovila sklad Happy Hearts, s katerim želi pomagati vsem žrtvam naravnih nesreč.

V času Mercedez Benz Fashion Weeka je prelestna manekenka prvič obiskala slovensko prestolnico in bila nad njo popolnoma navdušena. 

Med sprehodom po prestolnici je priznala, da se počuti kot doma, saj je arhitektura mesta nadvse podobna tisti v Pragi, za kar je zaslužen veliki Plečnik. Ker pa ji je za raziskovanje ostalo bolj malo časa je obljubila, da se bo prav zagotovo še vrnila. Petra je sicer bivala v 6.nadstropju Grand Hotela Union, kot pa so nam povedali je bila nadvse simpatična in prijazna, imela pa ni nikakršnih posebnih zahtev.

Med bivanjem v Ljubljani je obiskala Tromostovje in se podala po ljubljanskih ulicah, zaželela si je tudi obrok odličnega sušija in si privoščila vožnjo s Kavalirjem, nad katerim je bila povsem navdušena.

 

A photo posted by Petra Nemcova (@pnemcova) on


Petra si je ogledala drugi večer modnega dogajanja in bila navdušena nad deli slovenskih modnih oblikovalcev. Še posebej nad Petrom Movrinom, ki ga je pohvalila tudi na spletnih omrežjih.

Za njeno pričesko je poskrbel frizer Mare Filipič, ki je že večkrat sodeloval z zvenečimi imeni iz sveta mode. ZTudi sam je nadvse pohvalil Petro, saj je bila po njegovem mnenju zelo simpatična in nasmejana sogovornica, med friziranjem pa je pogovor tekel predvsem o festivalu v Cannesu, kjer so sodelovali tudi številni Maretovi prijatelji.

Petra je zaupala njegovim rokam ter mu dejala, naj ustvari, kar se mu zdi, da ji najbolj pristoji. Mare se je zato odločil za tako imenovano fen frizuro »Mayfair Lady Blow Dry«, ki je izgledala čudovito ter še dodatno poudarila njene čudovite svetle lase.

Povezane teme: zvezde , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bambi look: pogled, ki razoroži

Redko katero dekle naravno dolge in privzdignjene trepalnice, zato je izredno pomembno, da odkriješ maskaro, ki bo iz tvojih naravnih danosti naredila...