Cherry smokey eye: zadimljene oči v višnjevo rdeči

Vsak letni čas prinaša svoje barve, ne samo v naravo, ampak tudi v garderobo in ličenje. Žive, svetle odtenke, ki so rezervirani za poletno ličenje, so zamenjali temnejši odtenki, ki so komplementarni s toplimi plašči ter debelimi šali in jaknami. To seveda ne pomeni, da boš monotono nanašala izključno nevtralna senčila za oči v zemeljskih ali kožnih odtenkih. Ravno nasprotno: lahko zablestiš in obogatiš svoj vsakdan z zgolj malo podrobnostjo – barvo, ki je vedno modna in v trendu!

Barva, ki je vedno modna!

Zagotovo veš, da rdeča barva lahko popolnoma spremeni in obogati tvoj videz. Rdeči detajli, kot so modni dodatki ali rdečila za ustnice, lahko popolnoma spremenijo tvoj stil in so nezamenljivi tudi v svetu lepote.

Bordojsko rdečo barvo številni poimenujejo tudi višnjeva ali burgundsko rdeča (po znanem vinu burgundec). Odkar se je pojavila v svetu ličenja, navdihuje vse več izdelkov. Višnjevo rdečo barvo so od nekdaj povezovali z vsem, kar je drago, dragoceno in povezano s plemstvom, zato ni čudno, da so se zanjo začele zanimati ravno najbolj luksuzne blagovne znamke. Močno je prisotna v modni in makeup skupnosti, osvojila pa je tako ženska kot moška srca.

Cherry smokey eye: zadimljene oči v višnjevo rdeči

Rdeče senčilo za oči

Rdeče senčilo za oči? Če si pomislila, da ta barva ni zate, ti zagotavljamo, da se motiš. Tudi z rdečo barvo lahko eksperimentiraš in se poigraš, tako kot z vsemi drugimi odtenki. Vse, kar potrebuješ, je senčilo v pravem odtenku, ki bo dovolj obstojno in se bo prilagodilo tvoji polti.

Paleta senčil za oči Naked Cherry

Tudi v priznani hiši Urban Decay so dobili navdih ravno v tej barvi in ustvarili edinstveno paleto senčil Naked Cherry, ki bo to jesen osvežila tvoj videz s kar 12 odtenki. Če doslej v ličenju nisi uporabljala rdečega odtenka za oči, ti predlagamo, da čez dan kombiniraš mehke mat odtenke, kot je slonokoščeni, s svetlečimi bakrenimi notami in barvo slive, bolj intenzivne višnjeve odtenke pa prihraniš za večerni videz. Rdeča senčila še posebej lepo poudarijo rjave in zelene oči.

Cherry smokey eye: zadimljene oči v višnjevo rdeči

Zvezde obožujejo kombinacijo roza in vijolične barve, zato je Urban Decay poskrbel za odtenek, ki združuje obe barvi. Poimenovali so ga BING in sploh ne dvomimo, da bo očaral tudi tebe.

Barva, ki ne zbledi

Zagotovo si kdaj imela slabo izkušnjo s senčilom, ki je čez dan zbledelo ali pustilo sledi na obrazu, še posebej, če je šlo za svetleč odtenek. Ne skrbi, saj s to paleto ne more priti do tovrstnih nevšečnosti. Vsak odtenek se ponaša z izjemno žametno teksturo in izjemno obstojnostjo.

Črn smokey eye je preteklost

Tako kot modni trendi, se tudi trendi ličenja nenehno spreminjajo in nadgrajujejo. Včasih neizogiben črn smokey eye je že zdavnaj izgubil primat na makeup sceni, zamenjale pa so ga zadimljene oči v burgundsko rdečih in rjavih odtenkih. Jesen je pravi čas, da tudi ti preizkusiš nov videz in se prepričaš v razliko. S paleto senčil Naked Cherry, še posebej pa z odtenkom Drunk Dial, bo preizkušanje novega videza smokey eye preprosto.

Cherry smokey eye zadimljene oci v visnjevo rdeci Naked Cherry

Kateri je tvoj priljubljen odtenek senčila za oči?

Je tudi tebe, kot največje svetovne blagovne znamke, prevzela aristokratska rdeča barva, ali raje izbiraš preverjene, manj opazne odtenke? Si preizkusila še kakšen smokey eye poleg klasičnega črnega? Povej nam v komentarjih!

Preberi še: Tehnika draping – nesporni hit tedna mode v New Yorku

Povezane teme: make up , senčila za oči , oči , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Senčila za veke od A do Ž

Ne pravijo zaman, da je znanje zlato, zato osvojite spodnje lekcije in postanite mojstrica senčenja...