Čista klasika!

Simpatična igralka Gorka Berden, ki ste jo lahko bolje spoznali v humoristični seriji Da dragi, da draga je resnično prava dama. Na njen odličen okus za ličenje in modo pa je prav zagotovo vplivalo nekajletno bivanje v francoski prestolnici.

Gorka sicer ni jutranji tip človeka, zato je njen jutranji ritual precej preprost. Najprej si z mrzlo vodo dobro umije obraz, potem pa nanj nanese vlažilno kremo in s korektorjem prekrije podočnjake. „Minimalne stvari, da izgledam urejeno,“ v smehu prizna igralka.

Igralka je zaljubljena v potovanja. V njeni potovalni torbici boste prav zagotvo našli odlično vlažilno kremo - ki jo uporablja tako za telo kot tudi obraz, pa tudi sončno kremo, korektor in svinčnik za oči. „Ne smem pozabiti niti močne rdeče šminke za piko na i,“ še prizna Gorka.

Rada prizna, da ne mara pretirane uporabe izdelkov za ličenje, saj verjame, da že z minimalnimi popravki lahko izgledaš naravnost odlično. Poleti, ko je njena koža lepo zagorela na ustnice nanese le malo rdeče šminke, s katerim ustvari vtis urejenosti. Njeni nohti so bili v času pogovora obarvani v brezbarven lak, sicer pa  igralka prisega na kratko pristrižene. „Zelo rada barvam nohte. Naravnost obožujem bordo rdečpo, saj verjamem, da je klasika vedno dobra izbira,“ pove Gorka.

Priberi tudi o: Spremljaš modne trende?

 

Registrirajte se / Prijavite se