Cunjica, brez katere to sezono ne gre – in ustrezen make up!

Kratke hlače iz jeansa! Ta mali modni čudež!

Zaradi njega si zagotovo že uničila kakšen par starih kavbojk. In prišel je čas, da se vrneš k njim. To sezono pomlad/poletje se nosijo zbledeli modeli z retro visokim pasom, zato bo morda najboljša rešitev, da v mamini omari poiščeš kakšne njene kavbojke iz mladosti.

Potem ko škarje opravijo svoje, sledi navdih. Znane dame nam dajejo navdih za kombiniranje te cunjice iz jeansa.

Kylie Jenner – kratka bela majica

Ko mlada gospodična iz znane resničnostne dinastije obleče kakšno stvar, to za njo takoj ponovijo milijoni drugih. Kratka bela majica je v kombinaciji z jeans kratkimi hlačami nepogrešljiva izbira, od make upa pa zadoščajo poudarjene obrvi in mat šminka v enem od nude odtenkov.

 

@papermagazine

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Cindy Crawford – frfotajoča bluza

Ena prvih in najuspešnejših svetovnih supermodelov se pri polnih petdesetih ne boji obleči kratkih jeans hlač. S takšnimi nogami ima do tega tudi vso pravico! Očaranosti nad starejšo kolegico ne skriva niti manekenka Alessandra Ambrosio, ki se je odločila za podobno modno kombinacijo. Frfotajoča pisana bluza v zemeljskih tonih je skupaj z jeans kratkimi hlačami zadetek v polno. In k takšnemu boho slogu spada tudi boho make up.

Gigi Hadid – bermude

Lepa Gigi je vedno samosvoja – in tudi tokrat je trend nosila na svoj način. V pripravah na rojstnodnevni konec tedna je jeans bermude povsem neobvezno kombinirala s sivo majico, ki je bila videti kot izrezana iz moške športne majice. Skupaj z dobrimi čevlji, modnimi sončnimi očali in spuščenimi lasmi je to odlična rešitev v slogu »like I don’t care«. Za navdih pri ličenju si poglejte njeno opravo na podelitvi nagrad LA Music Awards.

 

birthday week begins

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Povezane teme: zvezde , slog, moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Face Awards Balkan: Digitalni make up dogodek leta

Tudi letos so na enem od najrazburljivejših in najspektakularnejših tekmovanj v regiji dokazali, da make up ni le način za olepšanje deklet...