Eau relax by Biotherm

Znova izostrite svoje čute v dišeči zgodbi, ki vas bo hkrati sprostila in znova napolnila z energijo. Potopite se v spokojnost. Prepustite se dišeči čarovniji in izkusite trenutek tišine, v katerem izgine stres, raven energije pa spet naraste.

Tako diši sprostitev.

Ustvarjalec parfuma Dominique Ropion si je v sodelovanju s kolegico Fanny Bal zamislil dišavo »s katero se boste cel dan počutili dobro, ki vas bo sprostila in obnovila. Dišeča 'oaza'‚ ki prinaša svetlobo in val svežine.«

Prebudite energijo s pomočjo osvežilne dišave, v kateri se zlijejo živahna aromatična olja, ki so jih skrbno izbrali vrhunski »nosovi«. V kompozicijo v kombinaciji z zrni tonke in akordi vanilje, osveženimi z notami belih cvetov, vnesejo pridih ženskosti.

NOS

Kreativni ustvarjalec dišave Dominique Ropion, ki je zaslužen za uspešnice, kot sta Lancômova La Vie Est Belle in Trésor in Love, najde navdih prav v vsem. »To je lahko naključno srečanje, čustvo ali same sestavine. Nekatere izmed njih so resnično neizčrpen vir navdiha,« pojasnjuje. »Sestavine so kot glasbene note, način, kako jih kombinirate, pa razkriva njihovo lepoto.«

Najboljši del vašega dela?

»Z dišavami se lahko prebijem do ljudi, ki jih nikoli ne bom spoznal, in jim z nevidno čarovnijo polepšam dan,« pravi Dominique. Kot navdih za Eau Relax si je zamislil trenutek, v katerem se bodo prepoznale številne ženske, neopevane vsakdanje junakinje. »Gre za žensko, ki po delu in skrbi za družino potrebuje nekaj časa zase, da se sprosti in znova napolni z energijo.«

DIŠEČA PIRAMIDA

Vrhnje note: iskreča se nota olja grenke pomaranče in olje bergamotke, prežeta z aromatičnim akordom čajevca.

Srednje note: pikantno olje kardamoma s čutnimi cvetličnimi notami šmarnice in absoluta jasmina.

Bazne note: lesnato olje pačulija in čutni mošus v kombinaciji s toplo noto zrna tonke in nežnimi akordi vanilje.

TRENUTNI OBČUTEK SPOKOJA

EAU RELAX skriva prepoznaven dišavni podpis, ki zagotavlja osvežitev in dvigne raven energije. Je kot ustvarjen za trenutke, ko ... vse drugo hiti.

Upočasnite za trenutek. Umaknite se v oazo dišave, ki ste jo nanesli zjutraj, in se poškropite še malo, da se v trenutku zbudite. Ko se po celotnem dnevu vrnete domov, oblecite udobna oblačila, se znova potopite v dišečo oazo in spokojno pospremite še en dan.                                                             

DVA NAČINA SPROSTITVE

Za trenutek resnične obnove. Uravnavajoč gel za prhanje zagotavlja resnično osvežitev. Uravnavajoče mleko za telo vlaži in neguje. Z dišavo EAU RELAX vstopate v oazo spokoja. Naj trenutek traja čim dlje.

Preberi še: Lepotni rituali Li Bingbing

Povezane teme: parfum, toaletna voda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sky di Gioia Eau de Parfum

Nov izraz radosti...