Ekskluzivno: Novi Lancome Idole video!

Parfum, ki je letos premaknil vse meje in absolutno navdušil ljubitelje ter vse privržence lepotne industrije, nedavno lansirani Idôle, nadaljuje svojo fantastično zgodbo. Nekaj dni po uradni predstavitvi iz Lancôma sedaj prihaja tudi Idôle video, ki prinaša inspiracijo za ljubezen do sebe, vztrajnost in hrabrost. V glavni vlogi je seveda Zendaya, zaščitni obraz parfuma, pravi »lider« svoje generacije in inspiracija mnogim mladim ženskam.

Idôle – od žensk za ženske

Prefinjen in hkrati moderen, Idôle prinaša sveže note vrtnice, bergamota, hruške in jasmina. V svetu, kjer dominirajo pretirane dišave, ti bo čistost Idôla dala zatočišče samozavesti in udobnosti. Inovativen, posebej kar se tiče pakiranja, je Idôle vsekakor parfum za prihodnost. Osmislile so ga tri ženske: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina in Nadège Le Garlantezec, z idejo, da navdihnejo in ohrabrijo ženske širom planeta. Eleganten, v prelepo dizajnirani steklenički, je Idôle utelešenje ženske odločnosti. Ta parfum zaznamuje težnja k svobodi in pogumu, prav tako kot Zendaya neustrašno krene k svojemu cilju. Ustvarile so ga ženske – za ženske, ki si ne bojijo sanjati, ki povejo svoje, ki so vodje in inovatorke, za ženske prihodnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Kdo je tvoj idol?

Zendaya, širom sveta poznana umetnica in aktivistka, je izjavila: »Moj idol sem prihodnja jaz«. Verjemi, da lahko osvojiš svet, da lahko narediš, karkoli želiš, da niti nebo ni meja. Lancôme ti s tem edinstvenim izdelkom želi sporočiti, da se ti ni treba bati tvojih sanj in svoje hrabrosti. Bodi sama svoja inspiracija, ne sprejmi omejitev in ovir, pogumno utiraj pot pred seboj in vedi, da lahko storiš vse, če si le začrtaš cilj in ne odnehaš.

Idôle – parfum prihodnosti

Ko se združijo tri fenomenalne ženske, ustvarjalke tega parfuma, edinstven vonj in zgodba o moči ženske, ki jo pošilja Idôle, dobi svoj izdelek, ki bo med nami za vedno – parfum prihodnosti. Idôle ti sporoča, da bodi hrabra, močna, edinstvena in svoja!

Ekskluzivno: Novi Lancome Idole video!

Svoj primerek Idôle parfuma lahko naročiš s klikom na spodnjo povezavo, lahko pa ga kupiš tudi osebno, v izbranih drogerijah. Če si ga že preizkusila, v komentarjih podeli z nami tvoje vtise!

Dišava je dostopna v objektih Maxi in Muller.

Za ta videz priporočamo

  • Lancôme Idôle 75ml

    Takojšnje naročilo
  • Lancôme Idôle 50ml

    Takojšnje naročilo
  • Lancôme Idôle 25ml

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: parfum, trend , slog, Lancome, Lancôme, Zendaya, Lancome Idole

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Korektor: najpogostejše napake pri nanašanju in izbiri pravega izdelka

Poglej si, katere napačne poteze s korektorjem počneš tudi sama, in se jim nauči izogniti...