»Evforija Makeup Look«

Še en trend se je hitro razširil po družabnih omrežjih, vendar se zdi, da se bo tudi zadržal. Kdo se lahko upre bleščicam in živahnim odtenkom senčil za oči?

Če si imela priložnost pogledati vodnike za make-up-euphoria trend na znanih IG profilih in jih želiš čim bolje posnemati, je najpomembneje, da usvojiš veščino nanašanja bleščic na obraz. Eksperimentiranje z bleščicami in barvami je glavna značilnost tega trenda in vseh stilov ličenja, ki izvirajo iz njega.

»Evforija Makeup Look«

Za začetek začnimo s pomembnim nasvetom za nanašanje vsake bleščice posebej – nanesi pikico lepila na obraz, zatem nanj pritisni bleščico, nikakor obratno.

Dva videza za vse stile         

Da bi ta videz lahko ponosno nosila ne glede na tvoj najljubši modni stil, smo si zamislili dve različni možnosti. Če si želiš kar se da vpadljiv videz, to lahko dosežeš z močnim senčilom in velikimi bleščicami na spodnji veki. Za nekoliko bolj umerjen videz z nude osnovo potrebuješ veliko drobnih bleščic.

1. Najbolj vpadljiv »evforija« stil

Divji odtenki senčil za oči se največkrat nahajajo v paletah, ki so popularne v letnem času, kot na primer Maybelline New York Lemonade Craze paleta, ki vsebuje živahne odtenke oranžne in roza barve. Enega od njih nanesi skoraj od obrvi do pregiba zgornje veke, preostalo veko pa zabriši s pomočjo nekoliko svetlejšega senčila za oči.

 

Linijo spodnje veke, tik pod trepalnicami prav tako namaži z isto močno barvo senčila, ki si jo uporabila za zgornjo veko, zatem pa s pomočjo lepila pod vsako oko nalepi po tri večje luske bleščic.

Za sam zaključek zariši tanko linijo s črtalom in jo pri kraju nežno podaljšaj.

2. Bolj umirjen »evforija« stil

Za kreiranje takšnega videza ne boš potrebovala divjih senčil in velikih bleščic, pač pa le veliko osvetljevalca in drobnih sijočih delcev ter senčilo v enem od rjavih odtenkov. Vsa potrebna senčila in osvetljevalce vsebuje paleta Maybelline New York Temptation, ki je kot nalašč za takšno ličenje.

Pred nanosom rjavega senčila na rahlo preidi čez veko z osvetljevalcem, šele zatem čezenj zabriši rjav odtenek. Na vrhu dlani zmešaj malo sredstva za pričvrstitev ličil in osvetljevalca ter ju nanesi na veke.

 

Čeprav ne gre za eno od najbolj opaznih variant tega stila ličenja, vseeno ne smeš pozabiti na obrvi, ki morajo biti lepo oblikovane, hkrati pa čim bolj naravne.

Drobne bleščice so za nanašanje najbolj preproste, saj z njimi ne moreš zgrešiti, niti pretiravati. Nanesi jih kamorkoli želiš, pod oči, nad obrvi, na pregib veke, kjerkoli se ti zdi najbolj mamljivo.

»Makeup Evforija look«, ki ga lahko nosiš čez dan, pa tudi za večerno zabavo, zlahka dosežeš z nekaj bleščicami, postavljenimi na sam rob oči.

Si upaš preizkusiti katerega od teh videzov? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Nauči se kreirati mat stil ličenja za jesenski čas

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Lemonade Craze palette

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Tattoo Liner

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Total Temptation Palette

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Master Chrome

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lasting Fix

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 350 Torched Rose

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , senčila za oči , črtalo za oči , oči , šminka, trend , moda, obrvi, jesenski makeup videz, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Reci zbogom razcepljenim konicam in slamnatim lasem

Dolgi, kratki, ravno ali stopničasto pristriženi, paž ali bob, vsem je dobro znano, da so lasje največji ženski adut...