Evolucija sloga Victorie Beckham

Leta 1996 je Victoria Adams skupaj z Emmo Bunton, Geri Halliwell, Melanie Chisholm in Melanie Brown pod skupnim imenom Spice Girls osvojila svetovno glasbeno sceno. Beckhamova je v tistem času povsod, kjer se je pojavila, s svojo vitko postavo pritegovala poglede, prav zato pa je drzno nosila kratke majčke in miniaturna mini krila.

Leta 1999 sta se Victoria in David lahko pohvalila s srečno dveletno romanco, njuna ljubezen pa je bila v tem času glavna tema svetovnih medijev. Kako obsedena sta bila drug z drugim, pričajo med drugim tudi fotografije iz tega obdobja, na katerih sta pozirala v skoraj identičnih kombinacijah oblačil, ki sta jih izbirala skupaj.

Kratke rjave lase je Victoria kakšno leto pozneje zamenjala z dolgimi in valovitimi, s takrat zelo modnimi svetlimi prameni. V tem obdobju smo jo videvali v nekoliko bolj kičastih kosih, kot je ta črna obleka – ki je danes zagotovo ne bi niti pogledala.

Medtem ko se je družina Beckam širila, se je Victorijin slog opazno spreminjal. Kot je napovedoval njen vzdevek iz devetdesetih, Posh Spice, je postala prava britanska dama, v njenem slogu pa ni niti sledu nekdanje najstnice. Opažamo, da se znatno redkeje smeji, pravzaprav je skoraj nemogoče najti kakšno njeno novejšo nasmejano fotografijo. Vendar pa je tudi to verjetno le del podobe železne lady modne scene.

Victoria je svojo podobo gradila dolga leta in je od frfraste najstniške zvezde prispela na vrh svetovne modne scene in postala ena najbolj cenjenih modnih ikon. Njene kolekcije nosijo znane dame po vsem svetu; vsaka njena pojavitev v javnosti pa je dovolj, da sproži plaz zgodb v modnih revijah in ravno zaradi tega predstavlja vzor mnogim ljubiteljem mode po vsem svetu.

Povezane teme: zvezde , trend , slog

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maskara Lash Sensational: Nova formula, obogatena z oljem divje vrtnice

Če si vajena legendarne maskare Maybelline New York Lash Sensational, ki trepalnicam daje razkošen volumen in s katero vsaka trepalnica posebej postan...