Fantje so rekli ne!

Temne rdeče ustnice

»Po pravici povedano, si ne želim brisati kupa rdeče šminke s svojih ustnic po strastnem poljubljanju.« (Miha, 25let)

Morda je težko verjeti, vendar fantje niso največji ljubitelji temnih rdečih ustnic. Nekateri so mnenja, da nas le te naredijo veliko manj ženstvene, spet drugi ne marajo velike količine šminke na naših ustnicah. Redki fantje sicer prisegajo na vedno modno klasiko, očitno pa seboj v žepih nosijo robčke, ki jih na skrivaj uporabijo po poljubljanju.​​

Figa

»No, punca izgleda kot gospodinja, ki se je med kuhanjem kosila odpravila v supermarket.« (Jaka, 23 let)

Priznati moramo, me naravnost obožujemo fige. Z njimi namreč lahko preprosto skrijemo mastne lase ali pa preprosto slab dan naše pričeske. Nekateri fantje so tako kot me nad figo navdušeni, saj menijo da je seksi in spontana, predvsem, če nam nagajivo uide kakšen pramen las, spet drugi pa prisegajo na kaj bolj urejenega. Na isti zatožni klopi naj bi sedel tudi konjski rep.

Mačje oči

»Izgleda strašno čudno.« (Jan, 27 let)

Nekaj fantov je ob omembi slednjih vse skupaj raje preslišalo, drugim pa je bilo za naš trud, ki ga v črni črtici vložimo popolnoma vseeno. Videz mačjih oči se nam zdi kljub temu zapeljiv, morda pa se bodo sčasoma nanj navadili tudi fantje.

 

 

💙

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Maskara

»Če na trepalnicah opazim čisto preveč maskare, me to pošteno odvrne. Punca, to je povsem nepotrebno.« (Maj, 25 let)

Saj dobro veš kako gre. Kadar na ulici zagledaš dekle, nad njenimi očesi pa veliko črnino. Očitno gre za pretiravanje z maskaro, zlepljene in dolge dolge trepalnice. Morda misliš, da boš s tem privabila pogled na oči, vendar je očitno povsem obratno. Fantje namreč menijo, da ne izgleda okusno, pozornost pa lahko preusmeriš tudi kako drugače. Na primer z iskrivim pogledom!

 

Throwback to one of my favorite looks from my #Telenovela press tour! #TBT

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Za ta videz priporočamo

  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris red

  • Superliner Blackbuster L'Oreal Paris

  • Miss Hippie Mega Volume L'Oreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se