Festival v Benetkah – Filmska lepota, ki navdihuje na vsakem koraku

Beneški filmski festival je eden od najstarejših in najuglednejših filmskih festivalov na svetu, ki, zahvaljujoč velikim filmskih zvezdam in njihovim najboljšim vlogam, osvaja srca simpatizerjev širom sveta.

Vse znane osebnosti in posebni gosti letošnjega festivala so izžarevali eleganco, prefinjenost in lepoto, s tem pa so ponovno postali navdih za mnoge modne in lepotne hiše, Benetke pa mesto nastanka številnih lepotnih in modnih trendov.

Cate Blanchett na 76. Beneškem festivalu 

Cate Blanchett je na tem prestižnem festivalu zablestela v popolni Armani izvedbi, od črne gala obleke z drobnimi okraski, pa vse do poudarjenega stila ličenja, ki je privlačil vse poglede.

Cate je izbrala močno ličenje oči, ustnice pa je zgolj subtilno poudarila z nežnimi nude odtenki. Uporabila je paleto senčil zemeljskih barv v kombinaciji z izrazito črnim črtalom, s čimer je dosegla skrivnostno zamegljeni »smokey eye« stil. Ustnice je obarvala zgolj s pomočjo glosa v nude niansi.

Festival v Benetkah – Filmska lepota, ki navdihuje na vsakem koraku

Greta Ferro na 76. Beneškem festivalu 

Italijanska igralka je v Benetkah zasijala s pomočjo fantastičnih senčil, ki spreminjajo svoj odsev glede na gibanje in barvico za oči, ki se zlahka in lepo oprime veke. Utelešala je čisto moč in samozavest.

Festival v Benetkah – Filmska lepota, ki navdihuje na vsakem koraku

Madisin Rian na 76. Beneškem festivalu 

Temnopolta manekenka in lepotica se je na filmskem festivalu pojavila v pisani obleki, dodatno olepšani z ličili v podobnih barvah. Veke je nežno poudarila z lila senčili, ustnice, ki so pri njej tudi sicer polnejše, pa je posebej izpostavila s pomočjo glosa za ustnice v nude odtenku.

Festival v Benetkah – Filmska lepota, ki navdihuje na vsakem koraku

Sara Sampaio na 76. Beneškem festivalu 

Prepoznaven Viktorijin angelček, Sara Sampaio, je na tem festivalu očarala vse prisotne, tako s futurističnim črnim stilom in prelepo poltjo, kot tudi s pogledom, ki je osvajal in zapeljeval. Svoje čudovite modro sive oči je dodatno poudarila s pomočjo senčil v pridušeno modrem odtenku. Z njimi je izpostavila cele veke, skoraj vse do obrvi, njenega pogleda pa se ni dalo zgrešiti.

Festival v Benetkah – Filmska lepota, ki navdihuje na vsakem koraku

Barbara Palvin na 76. Beneškem festivalu 

Ena od najmlajših lepotic, madžarska igralka in model Barbara Palvin je v črni gala obleki, z nežno valovitimi lasmi in romantičnim stilom ličenja vse prisotne spomnila na nekdanji glamur Hollywooda. Znana po svojem bleščečem obrazu in čistem tenu, je Barbara za to priložnost uporabila predvsem izdelke za hidratacijo, ki predstavljajo podlago ličilom. S korektorjem in pudrom visoke prekrivnosti je zameglila vse nepopolnosti, kot so podočnjaki in rdečica, in izenačila polt.

Festival v Benetkah – Filmska lepota, ki navdihuje na vsakem koraku

Kdo med njimi je naredil največji vtis nate? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Face Awards Balkan: Digitalni make up dogodek leta

Povezane teme: make up , svečani make up , trend , večerni make up , poletje, Festival v Benetkah

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Preizkusi nov način, da nahraniš tanke lase

Imaš tanke lase? Z novo linijo Hair Food Watermelon, obogateno s hidratantnimi in hranljivimi sestavinami, boš nahranila svoje tanke lase ter hkrati u...