Gladko zaglajeni lasje in šminka v barvi burgundca: zadetek v polno za Gigi Hadid!

Namesto priljubljenega nude načina ličenja ali mat ustnic v živi barvi nas je Gigi presenetila z ustnicami v barvi burgundca! Takšen prelivajoči se ombre učinek na ustnicah lahko dosežemo s kombiniranjem dveh odtenkov rdečila za ustnice. Najprej na celotno površino nanesemo šminko v barvi burgundca, nato pa nanesemo tanjši sloj svetlejšega odtenka (mat nude ali mat svetlo rožnata) na sredino ustnic. Namesto svetle šminke lahko uporabiš tudi beige senčilo za oči in ga s prstom natapkaš na osrednji del ustnic.

Ker je poudarek na ustnicah, naj bodo oči naličene čim bolj diskretno. Gigi nosi rdeče‑nude kombinacijo senčil, vešče nanesenih tako, da dodatno odpirajo oko (senčenje nad pregibom s temnejšimi in veke s svetlejšimi odtenki). Svoj trenutek slave v tej make up podobi si zaslužijo trepalnice – zelo privzdignjene in poudarjene. 

Poudarjen strobing (osvetljevanje) obraza je dosežen z nanosom svetlega dela kompleta za konturiranje Maybelline Master Sculp z delci, ki nežno odbijajo svetlobo. Nanesen na ličnice, predel čela med obrvmi in na konico brade je izvrsten zaključek tega zglednega make upa!

 

@maybelline x @erinparsonsmakeup

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Gladko počesani lasje, kot jih nosi Gigi, so frizura, ki jo to sezono vse pogosteje videvamo na znanih damah.

Za ta videz priporočamo

  • Color Drama Khol Maybelline New York

  • The Blushed Nudes Maybelline New York

  • Master Precise Curvy Eyeliner Maybelline New York

  • Color Sensational Maybelline New York

Povezane teme: zvezde , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5 najbolje prodajanih Kiehl’s izdelkov

Kiehl’s je legendarni newyorški proizvajalec visokokakovostnih izdelkov za nego kože in las, cenjen med ljubitelji »skin care« izdelkov po vsem svetu...