Hidratacija krši lastna pravila in prinaša vse naenkrat: Biotherm Aquasource Everplump

Pojav prvih gubic je navadno posledica dehidracije. Vendar isti hidratantni izdelek sčasoma nima več enakega učinka, zato ženske začnejo iskati izdelek, ki bo zanje naredil več. V tridesetih je 1 od 3 žensk zaskrbljena zaradi drobnih gubic in izgube naravne polnosti kože, a ne uporablja izdelkov proti staranju, temveč le tiste za vlaženje.

V laboratorijih Biotherm so leta 2016 razvili najinovativnejši hidratantni izdelek po izvirnem gelu Aquasource iz leta 1998, Aquasource Everplump, ki združuje osvežujočo teksturo za neverjetno čutno izkušnjo z aktivnimi sestavinami, ki koži dajejo polnost, gladkost in vlago. Zahvaljujoč povsem novi ravni vlaženja dobi koža tolikšno količino vlage, da se gubice vidno zmanjšajo v samo tednu dni.

Hyaluron TM je še ena aktivna sestavina novega izdelka Aquasource Everplump in pravi čudež narave: obnavlja zaloge hialuronske kisline, ki v koži zadržuje vlago in jo napolni od znotraj. Modri hialuronTM ne uporablja zunanjih virov hialuronske kisline, temveč za 22 % povečuje njene naravne zaloge v koži in ji tako zagotavlja vlažnost in dolgotrajen občutek izpolnjenosti. 

Glicerin, aktivna sestavina za zadrževanje vlage brez občutka lepljivosti na koži, je v formuli Aquasource Everplump prisoten v dvakrat večji koncentraciji kot v vlažilnih izdelkih Aquasource (15 %) in omogoča 72‑urno vlaženje z enim samim nanosom.

REZULTATI

  • izjemno učinkovito vlaženje: 1 nanos zagotavlja 72 ur vlaženja
  • + 52,3 % izboljšan tonus kože
  • + 27,2 % večja elastičnost kože
  • po 4-tedenski uporabi je koža znova popolnjena in elastična 
  • 29 % manj drobnih gubic – koža je obnovljena in je videti polna in elastična.

Izberite svoj vir osvežujočega vlaženja Biotherm Aquasource Everplump glede na potrebe svoje kože: gel, kremo ali serum!

Povezane teme: nega, trend

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Razkrivamo ti meglico za obraz

Na trgu pa se je pojavil prostor za še en izdelek za nego kože, ki preti da prevzame vodstvo med najbolj priljubljenimi – meglica za obraz...