Hidratacija krši lastna pravila in prinaša vse naenkrat: Biotherm Aquasource Everplump

Pojav prvih gubic je navadno posledica dehidracije. Vendar isti hidratantni izdelek sčasoma nima več enakega učinka, zato ženske začnejo iskati izdelek, ki bo zanje naredil več. V tridesetih je 1 od 3 žensk zaskrbljena zaradi drobnih gubic in izgube naravne polnosti kože, a ne uporablja izdelkov proti staranju, temveč le tiste za vlaženje.

V laboratorijih Biotherm so leta 2016 razvili najinovativnejši hidratantni izdelek po izvirnem gelu Aquasource iz leta 1998, Aquasource Everplump, ki združuje osvežujočo teksturo za neverjetno čutno izkušnjo z aktivnimi sestavinami, ki koži dajejo polnost, gladkost in vlago. Zahvaljujoč povsem novi ravni vlaženja dobi koža tolikšno količino vlage, da se gubice vidno zmanjšajo v samo tednu dni.

Hyaluron TM je še ena aktivna sestavina novega izdelka Aquasource Everplump in pravi čudež narave: obnavlja zaloge hialuronske kisline, ki v koži zadržuje vlago in jo napolni od znotraj. Modri hialuronTM ne uporablja zunanjih virov hialuronske kisline, temveč za 22 % povečuje njene naravne zaloge v koži in ji tako zagotavlja vlažnost in dolgotrajen občutek izpolnjenosti. 

Glicerin, aktivna sestavina za zadrževanje vlage brez občutka lepljivosti na koži, je v formuli Aquasource Everplump prisoten v dvakrat večji koncentraciji kot v vlažilnih izdelkih Aquasource (15 %) in omogoča 72‑urno vlaženje z enim samim nanosom.

REZULTATI

  • izjemno učinkovito vlaženje: 1 nanos zagotavlja 72 ur vlaženja
  • + 52,3 % izboljšan tonus kože
  • + 27,2 % večja elastičnost kože
  • po 4-tedenski uporabi je koža znova popolnjena in elastična 
  • 29 % manj drobnih gubic – koža je obnovljena in je videti polna in elastična.

Izberite svoj vir osvežujočega vlaženja Biotherm Aquasource Everplump glede na potrebe svoje kože: gel, kremo ali serum!

Povezane teme: nega, trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

10 zapovedi uporabe baze

Z izbiro prave baze oz. primer-ja si lahko zagotovimo popoln videz ličil, bleščečo kožo in povsem izenačeno polt. Pred samim nakupom pa se je dobro sp...