Jane Birkin – ikona hipijevskega sloga

Izzivalna nonšalanca, s katero je nosila kavbojke, enostavne bele srajčke in neizogibni pleteni cekar, je še dandanes v navdih ženskam po vsem svetu, naj se poigravajo z modo na njim lasten način.

Njena podoba je bila navdih za linijo modnih torbic Hermes birkin, ki so danes pregrešno drage in noro priljubljene. Zgodba pravi, da je tedanji glavni direktor Hermesa sedel poleg nje na letalu in se na njeno pripombo, da vedno nosi cekarje, ker nikakor ne more najti dovolj velike torbice, odzval z novim izdelkom, slavno birkinko.

Njen zaščitni znak so bili enostavni, ravni lasje z dolgim, ravnim frufrujem, obvezna maskara na zgornjih in spodnjih trepalnicah in očarljivo razmaknjeni zobje.

In ljubezni, ki jih je doživljala, kot je bil zakon s francoskim umetnikom in bohemom Sergeom Gainsbourgom, so tiste, o katerih se pišejo romani.

Zdaj je pravi čas, da poiščeš navdih v tej prelepi ženski! Na veliko se vračajo kavbojke na zvon z visokim pasom in bele hipi bluze, zato bodi med prvimi, ki bodo skupaj s sandali s platformo in preveč poudarjenimi trepalnicami nosile ta prihajajoči hipi trend. 

Za ta videz priporočamo

  • Miss Hippie Mega Volume L'Oreal Paris

Povezane teme: zvezde , trend , slog

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trend alert: Preizkusili smo maskaro, o kateri odzvanja po Tik Toku

Razkrivamo, zakaj je maskara Maybelline New York Lash Sensational Sky High postala najbolj osvajalna maskara na Tik Toku...