Jesenski make up na očeh

Tako kot v modnem svetu je tudi v svetu make upa jesen še posebej vznemirljiva in zanimiva. Poleg tega, da prihajajo nove kolekcije ličil, je popustila tudi vročina in se nam ni treba več ukvarjati s problemi, kot je topljenje maskare in drugih ličil. Kot je v navadi, se jeseni paleta barv spremeni v tople odtenke, kot so rjavi in rumenkasti.

Barva čokolade je tako to jesen glavni trend

Če se boš odločila za senčenje, dopolni osnovno rjavo in beige s podobnimi odtenki, kot sta peščena in bakrena.

Črna barva je vedno v trendu in tako bo tudi v prihajajočih, vse hladnejših dneh. Če z ličili rada poudariš svoje oči, to sezono uporabi črno senčilo in se drži nepogrešljivih zadimljenih oči. S črnim senčilom obrobi celotno oko, pred senčilom pa s črnim svinčnikom obrobi zgornjo in spodnjo linijo trepalnic. Nato senčilo dobro zabriši in pri tem pazi, da končni učinek ne bo neurejen.

Če bi raje ubrala lažjo različico, na zgornjo veko nanesi senčilo v naravni rjavi barvi. S črnim senčilom skušaj pod spodnjimi trepalnicami ustvariti lahkotnejši učinek zadimljenih oči, zato pod samimi trepalnicami potegni tanko črto s črnim svinčnikom. Z majhnim čopičem preko svinčnika nanesi senčilo, ga zabriši in že si pripravljena.

Priberi tudi o: Newyorški teden mode: prihodnje leto bomo raziskali prav vse odtenke modre!

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline Rock Nudes

  • Color Tattoo by Maybelline New York

  • The Nudes Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se