Jutranji režim Zoe Saldana

Slavna igralka Zoe Saldana vedno rada z drugimi deli sladke male lepotne skrivnosti. S pomočjo teh nekaj ključnih stvari vzdržuje brezhiben videz in neverjetno svežino kože...

Slavna igralka Zoe Saldana vedno rada z drugimi deli sladke male lepotne skrivnosti. S pomočjo teh nekaj ključnih stvari vzdržuje brezhiben videz in neverjetno svežino kože.

 

A photo posted by Zoe Saldana (@zoesaldana) on


Kot vsaka dama, tudi Zoe vedno nameni nekaj časa samo skrbi zase. Posluša svoje telo in si zares prizadeva, da bi mu ugodila tudi glede najmanjših podrobnosti.

»Menim, da je zelo pomembno, da si obraz očistimo dvakrat dnevno, zlasti še, če živimo v mestu,« je ob neki priložnosti izjavila ta lepotica.

Zjutraj, preden se prvič napotite ven in začnete svoj dan, Zoe priporoča veliko vode in nežnih krem za obraz. Če je sončno, izberite tudi ustrezen zaščitni faktor, ki vas bo dobro varoval.

 

A photo posted by Zoe Saldana (@zoesaldana) on


»Sem ena tistih, ki uživajo v negi kože. Zame to sploh ni neko posebno delo ali trud, kot na primer umivanje zob. To je sestavni del mojega vsakodnevnega življenja.«

 

A photo posted by Zoe Saldana (@zoesaldana) on


Poleg ustrezne diete in redne telesne aktivnosti pa Zoe, kadar se ne neguje sama, zelo pozorno izbira, komu bo zaupala skrb za svojo nežno kožo. Ko najde pravo osebo, ji verjame, kar je eden od razlogov, da je igralka vedno nasmejana.

 

Povezane teme: trend , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ekskluzivno: Našminkaj se kot največje zvezde Cannes film festivala

Ne obstaja razlog da me, navadne ženske, ne poskusimo ponoviti videza zveznikov Cannes film festivala. Od številnih dam, ki so se sprehodile po rdeči ...