Kaj nas čaka na sceni ličenja to zimo: II del

Ekstremno dolga krila

Če imaš rada črtalo, se letos raje pripravi na nove tehnike oziroma nove oblike linij. Ekstremno dolga krilca, obilna uporaba črne barve preko cele veke in, kar se lahko zdi najbolj čudno, preostali del obraza skorajda brez ličil! Izredno učinkovito in tudi malo strašljivo, vsekakor pa originalno in prava osvežitev scene ličenja.

Ob vsem tem je treba omeniti tudi krivuljaste linije s tušem ali barvico (črno, modro, belo, srebrno …) po veki ali tik nad pregibom – horizontalno, poševno ali vertikalno, kakor želiš; najbolj različne variacije kril ali celo »nespretno metanje« senčil vpadljivih barv – kot otroci, ki mami ukradejo ličila in na obrazu ustvarijo pravi nered (le da je v tem primeru »nered« rezerviran izključno za veke).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Roza in vijolična senčila

Ko smo že pri »igranju«, razmazana senčila so popolna avantgarda nove sezone. Uporabljajo se tako kremne kot pudraste teksture, s katerimi ustvarjamo neurejen »grunge« videz.

Zelo pogosto podcenimo njihovo moč – »sprana« rjava in zemeljska senčila, ki na subtilen način definirajo oko in poudarijo linije, zagotovo spadajo med favorite letošnje sezone ličenja. Odvisno od načina njihovega nanosa, ti odtenki lahko razprejo oči ali jih ovijejo v šal skrivnostnosti, zato obvezno izkoristi njihov polni potencial. Poleg njih bodo na vekah najbolj prisotni nežni rožnati, sivkini in vijolični toni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Težke plasti maskare

Ekstra »težke« trepalnice, prekrite z mnogimi plastmi maskare tako na zgornji kot na spodnji liniji. Ne poskušaj jih razčesati, saj tako združene oddajajo posebno »grunge« vibracijo.

Poleg klasične črne so moderne tudi nenavadne barve, predvsem neonske in roza. Trepalnice kot snežni metež so absolutni hit modnih revij, super gredo s plašči, zdaj pa naj se samo pokaže, ali bo ta trend zaživel tudi na ulicah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Obrvi – tu so, a kot da jih ni

Super močne in počesane obrvi gredo v pozabo. Sedaj naj bodo nežno zapolnjene, da se vidi njihova prisotnost, vendar brez vsakih ostrih linij ali vpadljivih delov (kot da so poudarjene s pudrom, in ne z barvico ali mazilom). Moda se vrača ciklično, zato na vrsto zopet prihajajo tudi pobeljene obrvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Sijoče ustnice in barve jagodičevja

Letošnjo jesen in zimo je v trendu »glossy«, torej sijoče! S sijajem so ustnice videti navlažene, bujne in absolutno seksi. Tudi rdeča šminka ohranja svoj status klasika, ki nikdar ne gre iz mode, zraven pa še šminke v barvah jagodičevja. Ne le, da odlično pristajajo vsakemu tenu, jagodičaste barve, pa najsi bodo svetle ali temne, zobe na pogled naredijo čudežno bele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Preberi še: Kaj nas na sceni ličenja čaka to zimo: I del

Za ta videz priporočamo

 • Maybeline New York Tattoo Liner

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow Palette

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Riche Plump And Shine Watermelon 102

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Les Macarons 838 Berry Cherrie

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Queen Eyeshadow 26 Stunner

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme Monsieur Big Brow

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , črtalo za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice , trend , Zimski trendi, Zimski make up, Lancome, Maybelline New York , trepalnice, L'Oréal Paris, Lancôme

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Dnevna in nočna krema za obraz: v čem je razlika?

Tu smo zato, da odgovorimo na vse tvoje negotovosti in ti razkrijemo, zakaj z dnevno kremo začenjamo dan, z nočno pa ga zaključimo...