Kaj nas na sceni ličenja čaka to zimo: I del

Umetniško, romantično, glamurozno in tudi malo zastrašujoče – to so pridevniki, s katerimi bi morda lahko najbolje opisali trende ličenja za letošnjo jesen in zimo.

Na revijah visoke mode smo videli fascinantne in izredno učinkovite izvedbe umetnikov ličenja, posebej pa nas veseli dejstvo, da so številni elementi uporabni tudi za vsakdanje življenje.

Kaj nas na sceni ličenja čaka to zimo: I del

Sijoče »dewz« koža, seksi dotik bronzerja, mnoge različne tehnike s črtalom, raznobarvna, pa tudi romantična senčila, zlato in bleščice v simbiozi s kultnim stilom »smokey eye«, unikat trepalnice, prekrite s težkimi plastmi maskare, abstraktno »metanje« barv na obraz, avantgardne linije … Gremo lepo od začetka.

Kot da ličil sploh ni

»No-makeup makeup look« je absolutni modni hit sezone. Ideja, da poudarimo naravno lepoto obraza, brez pretiranega vključevanja ličil, je vselej primerna za čez dan, pa tudi za vse priložnosti, ko pozornost želimo usmeriti na oblačila, novo frizuro in podobno.

Preprostost je več kor sprejemljiva, celo priporočljiva. To je videz, ki ga najlažje dosežemo s pomočjo korektorja, balzama za ustnice in nekaj maskare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Rdečilo za pomlajevanje

V jesenskih in zimskih dneh te noben trend ne bo mogel pomladiti bolj kot ta, pri tem pa nas bo vse spomnil na čase, ko sta bili nedolžnost in čistost del estetike. Dotik rožnatega rdečila je najbolj preprost način, da svoji polti in obrazu dodaš nekaj živosti, pa tudi nežnosti. Če v zraku diši na romantiko, izberi nekoliko toplejše odtenke breskve in jih združi s šminko v isti ali podobni niansi.

Bronasta boginja

Videz, ki se mu je težko upreti, še posebej, ko so vsi naokrog blede in hladne polti. Modne piste so prepolne bronzerja in ta izdelek vsekakor lahko uporabljaš v izobilju, četudi so preostala ličila povsem umirjena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Rosen obraz

Koža je včasih videti preveč suha in brez življenja, še posebej pozimi, ko v zraku ni vlage in hladen veter neusmiljeno napada obraz. Zato je še toliko bolj pomembno, da se pri ličenju usmerjamo v nasprotno in ustvarimo vtis prelepe, navlažene kože, ki se zdravo blešči, ne glede na surove vremenske pogoje. Ne mislimo na žametne osvetljevalce in podobne izdelke, pač pa izključno na hidriranje kože, da bo videti vlažna in zdrava.

Sijaj in bleščice

Tu in tam se je tako zabavno poigrati z bleščicami pri ličenju. Toda tisti, ki narekujejo letošnje trende, so odšli še korak dlje – veliko bleščic je bolje kot malo (če se že odločimo za ta videz). Posebej priporočljivo je usklajevanje barve na očeh in ustnicah v kombinaciji z ultra ženstvenimi oblekami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup Serbia (@nyxcosmetics_serbia) on

Zlato in posodobljeni »smokey eye«

Zlato na vekah, posebej, če je naneseno tako, da oplemeniti in »razbije« temni zadimljeni pogled, predstavlja odličen način, da si v pomembnih večernih trenutkih videti glamurozno in dih jemajoče. Ko pa smo že pri temnem in gotik »smokey eye« stilu, ta vsekakor ne bo hit letošnje sezone. Raje izberi elegantne rjave barve in odtenke sivke ter že omenjeno zlato, skupaj z obveznim črnim črtalom  na zgornji, pa tudi na spodnji liniji vek.

Si že preizkusila katerega od teh stilov ličenja? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Trendi manikure, ki jih bomo letošnjo zimo oboževale

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 220

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Life's A Peach Blush

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Master Chrome

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Bare With Me Hydrating Jelly Primer

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Metallic Glitter – Darkside

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Glitter Goals Liquid Eyeshadow Industrial

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Tattoo Liner

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme Blush Subtile De Corail

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Superstay Concealer

 • Maybelline New York Lemonade Craze palette

 • Lancôme Custom Strobing Drop Champagne Glow

Povezane teme: maskara, senčila za oči , črtalo za oči , oči , tekoči puder , puder, trend , Lancome, korektor, osvetljevalec, Maybelline New York , L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Prevzemi popoln nadzor nad pokrivno močjo tvojega tekočega pudra!

Učinek, obstojnost in pokrivna moč tvojega pudra nič več ne morejo zbledeti. Od sedaj je vse samo v tvojih rokah...