Kako pa boš obarvala svoje?

Modna oblikovalka Sally LaPointe je na Newyorškem tednu mode predstavila zanimivo kombinacijo bež obarvanih nohtkov pomešanih z bleščečimi kovinskimi. Saj smo vajene, da že dolgo časa ni več potrebno obarvati vseh v isti odtenek, vendar pa je mešanje različnih slogov nekaj povsem drugega.

 Getty

Oblikovalec Naeem Khan, ki slovi po pisani spomladanski kolekciji z vpadljivimi uhani je roke obarval v presenetljivo mirne tone. Recept je preprost, najprej uporabi nevtralen lak, lahko tudi utrjevalec, na spodnji del nohta pa nanesi kanček bleščečega laka. Učinek zagotovljen!

 Getty

 

Francoska manikura že dolgo časa ni več le bela, to dokazuje tudi modna revija Monique Lhuillier, ki je konice nohtkov obarvala v zelene tone. Za piko na i je zeleno črto ustvarila tudi na vekah, s katero je poskrbela za neke vrste novi modni trend.

Getty 

 

Kdo pravi, da dva oranžna odtenka ne gresta skupaj? Pomlad nudi neskončno paleto barv, ki jih lahko preizkusiš tudi na svojih nohtih. Eksperimentiraj in morda odkriješ nove modne kombinacije, tako kot je to na modni reviji storila Rebecca Minkoff.

 

Getty

Povezane teme: manikira, nude

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

6 stvari, o katerih razmišlja vsako dekle, ko se pripravlja na prvi zmenek

Spoznala si nekoga in povabil te je na zmenek? Prepričani smo, da te tarejo vprašanja, kakšen vtis boš pustila nanj...