Katera prva dama ti je najljubša?

Še nekaj mesecev nas loči do konca ameriških volitev, ki so v letošnjem letu dvignile že ogromno prahu. Velik pozornosti je namreč s svojimi nagovori in napletanji povzročila tudi Melanija Trump, žena predsedniškega kandidata republikancev. Ali res sodi v Belo hišo, glede na to, s kakšno eleganco so jo v preteklih letih vodile njene predhodnice?

Prav zagotovo med najbolj legendarne prve dame lahko uvrščamo Jacqueline Kennedy Onassis, ki je Američane prevzela s svojo sofisticiranostjo in izjemnim občutkom za modo. Znan po svojih ogromnih sončnih očalih in značilni torbici se je hitro prebila med prave modne ikone. Ena izmed njenih skrivnosti je bila tudi ta, da je pred spanjem svoje lase ovila v svilen šal. Pred tem je nanje nanesla še nekaj olja, ki je lase dodatno navlažilo.

 

 


V času Hollywoodskega glamurja, ki je prevzelo hišo in precedovanja igralca Ronalda Reagana, je v Washingtonu zavladala Nancy Reagan. Igralka, ki je tako kot Jackie O v hišo prinesla glamur in šarm, čeprav njena garderoba ni bila nikoli pretirano modna. Sama je namreč prisegala na nasmeh in zdravo hrano, ki sta po njenem mnenju ključ do lepega izgleda.

 

 

A photo posted by @classic_hollywood16 on

 


Ne smemo pozabiti niti sedanje prve dame, Michelle Obama, ki nas navdušuje s svojo preprostostjo in izbranim stilom. Vedno urejena prva dama pa se ravna po nasvetih svoje frizerke, tako da vsak peti dan svojim lasem privošči prost dan, saj so drugače preobremenjeni pod težo lepotnih izdelkov. Poleg tega uporablja odlične balzame za lase, ki nahranijo lase vse od korenin do konic. Sicer pa Michelle za svoj videz skrbi s pomočjo pilatesa, intervalnih treningov in uteži.
 

 

 

Povezane teme: zvezde , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se urediti v zgolj 10 minutah

Zamujaš, imaš pa le nekaj minutk časa za urejanje in odhod! Brez panike! S pomočjo nekaj nasvetov, boš videti odlično v le 10 minutah...