Kdo je sijal na Promenadi?

Letošnja Promenada je postregla s številnimi zanimivimi stajlingi znanih Slovenk, ki so nas v veliki večini navdušili. Te zanima katere kose so za letošnjo veliko medijsko prireditev izbrale Slovenke?

Lepotička Tjaša Kokalj Jerala ni imela lahke naloge, saj bi njeni rožnati lasje hitro lahko pokvarili ali pa popolnoma nadgradili celoten izgled. Zato je izbrala srebrno svetlečo jakno in črno čipkasto krilo, celoten stajling pa nadgradila s »pinki« salonarji in mini torbico.

Postavna Tina Gaber je za to priložnost izbrala čisto belino, ki jo je nadgradila s srebrnimi sandali in belo torbico.

Tekmovalka resničnostnega šova Mirela Lapanović se je tokrat odločila za nekoliko bolj etno obarvano krilce znamke Zara in črne sandale z visokimi petami. Njene ustnice pa so se ujemale z izvezenim cvetjem na obleki.

Modna mrha Manja Plešnar se je tokrat odela v črno modro kombinacijo. Lase si je tesno spela v figo in svoj stajling nadgradila z tesno oprijemajočima verižicama.

Voditeljica Polona Zoja Jambrek je tokrat zasijala v preprosti klasiki. Za to posebno priložnost si je nadela obleko s prosojnim topom in tiliranim krilom, lase pa si je spela v veliko figo in za piko na i pordečila ustnice.

Modna oblikovalka Maja Štamol je za tokratni dogodek izbrala črnino. Za top je izkoristila kar eno izmed svojih kreacij, ki jo je kombinirala s preprostim svetlečim krilom.

Priberi tudi o: Uokvirjanje obraza: kako narisati gostejše obrvi

Povezane teme: make up , trend , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lash Paradise maskara z novo formulo

Nekoč smo morali nanašati več plasti maskare, da bi dosegli želeni učinek, vendar vse to ni več potrebno...