Kdo je sijal na Promenadi? (drugi del)

Pester in zanimiv šopek Slovenk je bil povabljen na veliki dogodek letošnje sezono, Popovo Promenado. Prav tako pa je bila zanimiva tudi izbira oblek in dodatkov, za katere so se ta večer odločila dekleta.

Kuharska mojstrica Alma Rekić  je klasično črno krilo kombinirala z zlatim zgornjim delom. Da pa ji lasje ne bi preveč nagajali, se je odločila uporabiti simpatični obroček. Kako se vam zdi?

Televizijka Nuša Lesar nas je navdušila z belim kombinezonom, ki ga je ločila z bleščečim pasom. Vsemu skupaj je dodala malo črno belo torbico in čevlje v nude odtenkih.

Simpatično Tanjo Postružnik Koren smo tokrat lahko občudovali v precej preprosti opravi. Kratko krilo, zelena usnjena jakna in visoki škornji, bodo še kako modni letošnjo jesen.

V cvetlične vzorce se je v zadnjih izdihljajih poletja odela Tanja Ribič, ki je živahno obleko kombinirala z modro torbico in rjavim pasom. Njen sproščen videz vsekakor skrije leta in jo naredi nadvse živahno.

Priberi tudi o: Kdo je sijal na Promenadi?

Povezane teme: make up , zvezde , večerni make up , frizura, slog, moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Osvetljevalci: najbolj praktični večnamenski izdelki

Če bi umetnike ličenja vprašali, kateri izdelek je zadnjih nekaj let številka ena v svetu ličil, bi jih večina zagotovo odgovorilo: osvetljevalec (»hi...