Kolekcija ‘The Street and I’

OBRAZ ULICE

BABY DOLL KISS & BLUSH DUO STICK

kolekcija-the-street-and-i

Navdihnjen z linijo Baby Doll Kiss & Blush Lip and Cheek je to pomlad v središču pozornosti  novi član.  Zlati pokrov, okrašen s prepoznavnim Cassandre logom, skriva škatlico v intenzivnem odtenku fuksije in razkriva duo šmink in rdečil v čudovitih barvah.

Dve razigrani in skrivnostni barvi lahko uporabljate ločeno ali pa ju mešate. Sta v obliki balzama, ki z lahkoto drsi preko ustnic in obraza. Gladek mat finiš daje ustnicam in licam živahnost!

Odtenki:

N°1 from Marrakech to Paris – vesel koralni odtenek in najbolj intenzivni odtenek fuksije.

N°3 from Cute to Devilish – nežni koralni in topel ter razkošen oranžni odtenek.

N°4 from Me to You – ljubek, nežno rožnati odtenek združen z rumeno-rožnato.  

N°5 from Darling to Hottie – eksplozija neonsko rožnate ali prehod v odtenek maline.

N°6 from Prude to Nude – rožnata nude združena z mocca nude odtenkom.

N°7 from Mild to Spicy – odtenek češnje prehaja v odtenek rjave slive.  

Nanašanje:

BABY DOLL KISS & BLUSH DUO STICK se nanaša hitro in enostavno, a možnosti so gotovo neskončne, odvisno od tega, ali želite razigran in vesel ali intenziven in dramatičen videz. Uporabite eno barvo za lica, drugi odtenek pa na ustnicah, da boste poudarile kontrast, hkrati pa obdržale razpon podobnih barv. Lahko nanesete tudi oba odtenka na lica, svetlejšo na ličnice, temnejšo pa pod ličnicami in ju združite s čopičem ali prsti, da boste dosegle nežne, postopne prehode odtenkov in s tem učinek rdečila.

KOLEKCIJA PALETE RDEČILA – I HAVE A BLUSH ON YOU

kolekcija-the-street-and-i

Klasična zlata kompaktna škatlica skriva dragoceno vsebino: veselo eksplozijo oranžne, popolno rdečilo za dekliški razigrani ten. Formulo krasi provokativen učinek ‘opečnate stene’. Nanesite ga z odločnimi gibi z dodatnimi plastmi za poudarjanje intenzivnosti. Bodite nežne ali senzualne – odločitev je vaša.

SKRIVNOST JE V POGLEDU

COUTURE PALETTE COLLECTOR – KEEP AN EYE ON ME

kolekcija-the-street-and-i

Škatlica COUTURE PALETTE COLLECTOR, s tem, ko odraža barve ulice, od grafitno črne do pop-art rožnate in oranžnih odtenkov, privablja na prvi pogled. Svetleča se bledo-rožnata osvetli področje pod obrvmi, surova urbano-siva pa poudarja linije ali ustvarja smoky eye učinek; val oranžne in duo rožnatih odtenkov prinašata vedrino mestnega videnja v večernih urah.

DESSIN DU REGARD ARTY DUO

Dve posebni izdaji kultne linije Dessin du Regard bosta v Vas prebudili umetnico. Ena barvica v dveh barvah ob praktičnem aplikatorju za natančno izrisovanje črt, a kjer je potrebno, razmazovanje in mešanje. Nanesite vsak odtenek ločeno ali v kombinaciji; ustvarjajte izrazito neprozorno mono barvo ali se odločite za harmonijo rožnate in mestnega odtenka antracita.

Odtenki:

N°9 Pink Graffiti – fuksija rožnata.

N°10 Orange Graffiti – opečnato oranžna.  

DESSIN DU REGARD – N°8 BLANC ARTY

Bela je skrivnostno orožje vizažistov, ki daje važen, svetel in grafični učinek široko odprtih oči.  Pripravljen za pomlad, Dessin du Regard N°8, Blanc Arty, je popolno 'orodje' za vse, ki želijo izraziti svojo osebnost.

USTNICE: POLJUB KOT UMETNIŠKO DELO

ROUGE VOLUPTÉ SHINE

kolekcija-the-street-and-i

Kultni liniji šmink Rouge Volupté Shine se pridružujejo štirje novi spomladanski odtenki navdihnjeni z veselimi in grafičnimi mestnimi barvami. Izrazite mišljenje skozi barve – kombinirajte odtenke, po enega na vsaki ustnici ali uživajte v eni izraziti barvi.

Odtenki:

N°57 in Rouge Spencer – rožnato rdeča, močna in živahna.

N°58 in Orange Tournon – oranžna visoke intenzivnosti, močna in izrazita.

N°59 in Fuchsia Jumpsuitpop-art rožnata, nezaustavljiva.

N°60 in Rose Marceau – eksplozija osvežujočega koralnega odtenka.

GLOSS VOLUPTÉ

Prefinjeni sijaji v dveh čudovitih odtenkih bodo dali novo dimenzijo Vašemu videzu. Senzualni in kultni odtenki fuksije in oranžne so nepogrešljive barve, ki pritegnejo poglede.

Odtenki:

N°211 Acrylic Pink – neverjetno močen, kultni odtenek fuksije.

N°212 in Orange Granite – izrazita, živahna, šokantna oranžna.

UMETNOST NA NOHTIH

LA LAQUE COUTURE: POSEBNE EDICIJE

kolekcija-the-street-and-i

Mestni barvni kontrasti so oživljeni v posebni izdaji lakov za nohte: oranžni odtenek je navdihnila ulična umetnost, medtem ko je vse prisotna asfaltno siva prikazana v odtenku, ki sedaj pričara mestno videnje lepše kot kdajkoli.  

Odtenki:

N°81 in Vandal Orange – umetniški odtenek oranžne.

N°82 in Asphalt Grey chic izraz mestno sivega odtenka.

LA LAQUE COUTURE – N°80 BLANC ARTY

Kaj nas lahko presenti bolj kot šokantno bel odtenek? To pomlad poizkusite bel lak za popolno svetle nohte s sijočim finišem. Lahko ga nanašate kot bazni lak pod barvo, da bi poudarile sijaj in odtenek.

Preberi več: Staz Lindes: nova ambasadora ličil ysl

Povezane teme: senčila za oči , rdeča šminka , nohti, manikira, oči , šminka, rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , ustnice, rdečilo, Yves Saint Laurent

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako nositi barvne maskare

V teh dneh vsi potrebujemo nekaj več radosti, ekstravagance in veselja na naših obrazih. Pravo osvežitev v svoj vsakdan lahko vneseš z nekaj barve, in...