La nuit de l’homme eau électrique

Napoved naraščajočega vznemirjenja pod okriljem noči. Neskončna avantura. Predstavljamo LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE, posvetitev najbolj nebrzdanemu vidiku moškosti. Dinamičen nov dišeč nektar, ki ob dotiku s kožo zaiskri. Električni udar, ki elektrificira nočno nebo.

Divja interpretacija moškosti

LA NUIT DE L’HOMME moškega napolni z neskončno energijo. Podnevi je neustrašni vodja. Ponoči je zapeljivec. LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE odkriva njegovo hedonistično stran. Intenziven, karizmatičen in poln energije. Živalsko privlačen. Neustavljiv. Ležeren. Neizpodbitno lep moški.

Je izjemno čuten in uteleša nebrzdanost sodobnega moškega. Avanture ga čakajo na vsakem koraku. Noč je neskončna, divja in brez pravil. Luči se prižgejo. Skozi stene se zasliši glasba. On kroži po mestu. Impulzivno sprejema odločitve. Prepušča se čarovniji noči.

Nov orientalski fougère

Nebrzdan in opojen. LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE je orientalski fougère, ki združuje svežino in čutnost. Najprej začutite razigrane akorde zrelega jabolka, okrepljene s toplim srcem pelargonije. Vonj se počasi razvija in prek note vanilje, ki je kot afrodiziak in strese kot električni udar, pokaže svojo čutno stran. Igra kontrastov: zgornje note prebudijo čute, medtem ko dišeča sled pusti močan čutni vtis. Pravi električni udar za voh, enako kot intenzivno modra barva tega vonja.

LA NUIT DE L’HOMME spada v družino orientalskih vonjev in s kombinacijo začimbnih in lesnih not predstavlja nepozabno čaščenje neobrzdane moškosti in ležernega sloga.

Avanture pod okriljem noči

Zaščitni obraz vonja LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE je tudi tokrat seveda novozelandski model Vinnie Woolston, ki popolno uteleša moškega LA NUIT DE L’HOMME: živalsko privlačen in popolnoma sproščen. Uživa v vsem, kar mu noč ponuja, zato z ležerno odločnostjo odhaja iz ene zabave na drugo.

Woolston je glavna zvezda nove, izjemno vizualne interpretacije vonja LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE – zgodbe, ki je predstavljena s šestimi kratkimi filmi. V vsaki sceni drvi z avtomobilom po mestnih ulicah in išče avanturo pod okriljem noči. Obkrožajo ga zvoki glasbe. Prebudi se nočna čarovnija, ritem odzvanja vse močneje, medtem ko njegovo celo telo prežema elektrika. Na koncu vsakega filma stopi skozi vrata in odide v noč. Gre za povabilo, ki ga morate sprejeti. 

Podaljšano različico je zasnoval in posnel legendarni režiser Colin Tilley. Film spremlja rock pesem Ghost City mladega nizozemskega pevca Thomasa Aziera. 

Noč, ki se nikoli ne konča, prežema elektrika. 

Električen: kot glasbeni takti, kot neskončna noč ... kot on.

Preberi še:Sky di Gioia Eau de Parfum

Povezane teme: parfum, toaletna voda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ekskluzivno: Novi Lancome Idole video!

Parfum, ki je letos premaknil vse meje in absolutno navdušil ljubitelje ter vse privržence lepotne industrije, nedavno lansirani Idôle, nadaljuje svoj...