La vie est Belle Intensément: Sreča je v steklenički parfuma

Si si kdaj poskusila zamisliti, kako diši sreča? Dvomov ni več – sreča diši po La Vie est Belle Intensément! Nova strastna kreacija iz Lancôme-a bo razplamtela tvoj notranji žar in te naučila pomembno življenjsko lekcijo – sreče se ne pušča za kasneje, živi se jo tukaj in zdaj!

Ta posebna dišavna mantra, stkana iz najelegantnejših esenc perunike, bergamota in vanilije, bo v tebi prebudila srečo, ti vrnila nasmeh na obraz in se zasidrala globoko v tvojo dušo. Saj biti srečen je stanje uma, naša temeljna potreba, zakaj torej ne bi tega občutka izkusili v polnosti – in to s parfumom!

La vie est Belle Intensément: Sreča je v steklenički parfuma

Nova različica velikega hita Lancôme

Lepo vreme in pomlad gresta z roko v roki s srečo. Narava se prebuja, z njo pa tudi naši čuti, zato ni čudno, da so pri Lancôme izbrali prav ta trenutek za lansiranje svojega novega parfumskega hita. In res, ta cvetlično-sadna oaza je edina »destinacija«, v kateri si boš želela uživati to pomlad! Spoznaj eksotične »predele«, s katerimi se prežemajo močne in čutne note, stopaj po stezah rdeče perunike in vanilijevih palčk, posebej ustvarjenih za Lancôme, prepusti se valu bergamota, rožnatega popra in sočne maline, zatem pa se preprosto podaj na sprehod med neskončnimi cvetnimi polji Provanse …

La vie est Belle Intensément: Sreča je v steklenički parfuma

Prepoznavna oblika stekleničke v sebi skriva opojno tekočino živo rožnate barve, ki spodbuja srce, da utripa močneje in privlači samo lepe misli.

Zgornje note: rožnati poper, bergamot in malina;
Srednje note: arabski jasmin Sambac, cvet pomarančevca;
Bazne note: pačuli, perunika, vanilija, sandalovina.

La vie est Belle Intensément: Sreča je v steklenički parfuma

Več od parfuma: Komu je La Vie est Belle Intensément namenjen?

Trenutek je pravi, da svoji avri podariš dišavo, in to ne kakršnokoli, pač pa dišavo brezmejnega endorfina!

Za ženske, osvobojene inhibicij in vsiljenih norm; za ženske, ki se posvečajo bistvu, ne formi; za ženske, ki ne čakajo, da sreča pade z neba, pač pa jo zgrabijo same; za ženske, ki odločajo zase, ki navdihujejo druge, ki živijo izpolnjeno in intenzivno; za zadovoljne, samozavestne in hrabre ženske … Intensément je tvoja priložnost, da prevzameš krmilo življenja in osvobodiš svojo srečo, saj je samo močna ženska – srečna ženska.

La vie est Belle Intensément: Sreča je v steklenički parfuma

To pomlad sebi podari najlepši šopek strasti in sreče – v steklenički!

Preberi še: Make up na zapeljiv način: Lancôme x Chiara Ferragni

Za ta videz priporočamo

  • Lancôme La Vie Est Belle Intensement

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: parfum, La vie est Belle, Lancôme, Julia Roberts, La vie est Belle Intensément

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

3 načini, da svojo lepotno rutino prilagodiš pomladi

Če še nisi, je pravi čas, da se prebudiš iz globokega zimskega spanja in objameš pomlad. Predstavljamo ti nekaj predlogov, ki ti bodo pomagali, da nar...