L’Absolu Rôses, Lancômova umetnost ličenja ustnic z rožnato

Rose. Francoska beseda za rožnato je »rose«. Ista beseda označuje tudi vrtnico, Lancômov zaščitni znak. Rožnata je zelo protislovna – nekateri menijo, da je preveč »pocukrana« in malo neresna, medtem ko drugi ob njej pomislijo na pogum in zapomnljivost. Tako roža kot barva simbolizirata čustvenost in svobodo, prežeti s srečo, ljubeznijo in mirom.

Za nas v Lancômu pa »rose« uteleša vizijo življenja: zavestno izbiro sreče in moč pozitivnih čustev, ki so zasnovana na optimističnem pogledu na življenje. Povedano preprosteje: ŽIVITE INTENZIVNEJE. ŽIVITE ŽIVLJENJE, OBARVANO V ROŽNATO.

Lancôme v letu 2017 slavi joie de vivre (fr. radost življenja) prek rožnate eksplozije na ustnicah in nohtih. Predstavljamo L’Absolu Rôses! Gre za kolekcijo bleščil za ustnice, svinčnikov za ustnice in lakov za nohte v rožnatih odtenkih za ustvarjalno in drzno uporabo z veliko zabave. Nanos ličil ni samo lepotni ritual, temveč tudi izjemen trenutek, v katerem se z veseljem posvetite sebi.

Najprej pa omenimo najnovejši inovativen izdelek za ustnice L’Absolu Gloss s 14 odtenki prozornega, kremastega ali matiranega zaključka, ki dopolnjujejo izjemno bogat razpon obstoječih 42 odtenkov rdečil za ustnice L’Absolu Rouge. Tu je tudi 8 novih barv svinčnikov za ustnice Le Lip Liner in 14 novih odtenkov laka za nohte Le Vernis v osvežujoče intenzivnih in nepozabnih barvah. L’Absolu Rôses je popolna kolekcija za ustvarjanje umetniško naličenih ustnic po meri z drznim mešanjem barv – vedno elegantno in nikoli predvidljivo.

L’Absolu Gloss: 3 legendarni odtenki, 3 učinki, 3 elegantni videzi s kančkom je ne sais quoi

L’Absolu Gloss je inovativen izdelek za ustnice in najnovejši član družine L’Absolu Rouge. Dostopen je v prozorni steklenički s črno lakiranim pokrovčkom, ki ga krasi prepoznavna zlata vrtnica. Njegovemu vabilu, da ga preizkusite, se ne boste mogli upreti. Nanašalec z vrhunsko natančnostjo vas bo takoj osvojil. Definirajte ustnice in jih ovijte v očarljivo barvo v samo eni potezi.

Elegantna in natančna bleščila L’Absolu Gloss navdušujejo tudi z neverjetno paleto 14 slastnih rožnatih odtenkov, na voljo s 3 vabljivimi zaključki:

L’Absolu Gloss:

– za bleščeče sijoče ustnice z nežnim odtenkom, ki se jim ni mogoče upreti;

– za ustnice, ovite v tančico intenzivne barve in svilnat zaključek;

– za nepozabne odtenke in žameten občutek na ustnicah.

L’Absolu Gloss Cream 132 Caprice

Rdeča za vsak dan ali za nore večerne izhode – 132 Caprice je bogat in sijoč odtenek, ki ga išče vsaka ženska. Ustnice nahrani kot negovalni balzam in jih ovije v nežen sijaj.

L’Absolu gloss Sheer 317 Pourquoi Pas?

Nevsiljiv odtenek rožnate 317 Pourquoi Pas? izžareva svežino in sijaj. Ena preprosta poteza in vašim ustnicam se ne bo mogoče upreti – nežno našobljene in čudovito sijoče.

L’Absolu Gloss Matte 378 Rose Lancôme

Ta intenzivna in živahno vijoličasto rdeča je značilen Lancômeov odtenek, ki uteleša samo bistvo filozofije blagovne znamke in je njegov prepoznaven podpis. Najprej je videti precej drzen, vendar mu žameten zaključek matirane teksture z gelom in zaščitnim voskom daje noto delikatne prefinjenosti. Izjemno očarljivo.

Lancômova umetnost ličenja ustnic z rožnato

PROZORNO BLEŠČILO IN OKRAS V OBLIKI SRCA

Pripravite ustnice na poljub. Ta sladka in neobičajna umetnost ličenja ustnic bo izvabila nasmeh na obraz številnih.

KAKO USTVARITI TAKŠEN VIDEZ?

Najprej nanesite L’Absolu Gloss Sheer 317 in nato s svinčnikom za ustnice 378 Rose Lancôme na sredini ustnic narišite srce. Pobarvajte ga z izdelkom L’Absolu Velvet Matte 378 Rose Lancôme. Nihče se jim ne bo mogel upreti.

PISANOST BARV NA NOHTIH

Da bi okrasili roke, nalakirajte nohte z energičnim in opojnim odtenkom fuksije Le Vernis 365 Rose Flirt. Verjemite, nikoli se jih ne boste naveličale.

MAVRICA BARV SIJOČIH ODTENKOV

Štirje živahni odtenki rožnate s kremastim zaključkom za subtilen in hkrati očarljiv učinek.

KAKO USTVARITI TAKŠEN VIDEZ?

Začnite z nanosom bleščila L’Absolu Gloss Cream 132 Caprice v desnem kotičku ustnic in ga nanesite na eno tretjino površine zgornje in spodnje ustnice. Nato na sredino nanesite L’Absolu Gloss Cream 382 in uporabite L’Absolu Gloss Cream 319 za zadnjo tretjino.

Za popoln zaključek s konico prstov povežite odtenke, da dobite enakomerno stopnjevane barve.

PISANOST BARV NA NOHTIH

Ne razmišljajte dolgo, Le Vernis 132 Caprice je popolna izbira. Tako kot bleščilo L’Absolu Gloss Cream v istem odtenku polepša roke za popoln zaključek. Preprosto očarljivo!

ŽAMETNI DVOJEC

Zelo preprosto lahko ustvarite ta nepozaben, žameten in intenziven videz, ki bo pritegnil poglede.

KAKO USTVARITI TAKŠEN VIDEZ?

Na zgornjo ustnico nanesite L’Absolu Velvet Matte 378 Rose Lancôme, na spodnjo pa L’Absolu Velvet Matte 397 Berry Noir.

PISANOST BARV NA NOHTIH

Le Vernis 195 Minuit je intenziven in zapeljiv odtenek in je optimalna izbira za poudarjanje seksapilnega videza.

Profesionalen nasvet za popoln rezultat: da bi ustvarili popolno umetniško naličene ustnice, jih najprej pripravite z nanosom L’Absolu Rouge La Base, vlažilnega balzama z zaščitnimi sestavinami, obogatenega s pro-xylanom™ in ceramidom 5, in po potrebi konture ustnic obrobite s svinčnikom Le Lip Liner.

Ko ste nanesli rdečilo, poudarite volumen ustnic z lahkotno formulo izdelka L’Absolu Gloss Rôsy Plump z osvežujočim in vabljivim vonjem vanilje in mentola.

Taylor Hill, prečudovit rožni popek z odmerkom urbane drznosti

Ameriški top model in ambasadorka blagovne znamke, Taylor Hill, oblečena v bomber jakno z izvezenim motivom vrtnice, se sprehaja po elegantnih pariških ulicah in izžareva ženstvenost ter živahno vedrino. Na fotografijah znanega dvojca Merta in Marcusa je rožnato naličena in izžareva svežino – nepogrešljivo vabilo k drznosti in občutku radosti do življenja!

Preberite še: OLYMPIA’S WONDERLAND

Povezane teme: Lancome

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Teint Idole Ultra Wear podlaga

Teint Idole Ultra Wear poudari lepoto vsake ženske...