Lancôme Chroma – ko se združita ličenje in umetnost

Če imaš rada ličenje, zagotovo uživaš tudi v umetnosti. Obraz je kot slikarsko platno, ki ga lahko poslikaš in polepšaš. Povezavo med umetnostjo in ličenjem sta opazila in upodobila pariški Lancôme in ameriška modna hiša Proenza Schouler ter ustvarila kolekcijo Lancôme Chroma za jesen 2018.

Kot v preteklih letih je Lancôme izbral modne oblikovalce, s katerimi bo sodeloval pri snovanju nove kolekcije. Letošnja izbranca sta Jack McCollough in Lazaro Hernandez, ki sta v sodelovanju z Lancômom izrazila svojo napredno in izredno individualno vizijo lepote. Dvojec se redno pojavlja na seznamih najbolj nadarjenih oblikovalcev generacije, zato je pričakovano, da je njuna vizija lepote in kreativnosti popolnoma navdušila.

Oblikovalski dvojec je navdih za najnovejšo kolekcijo našel v ekspresivni moči izjemno pigmentiranih in zapomnljivih barv. Kolekcija odraža prepoznaven, brezkompromisen pristop k barvam in oblikam, po katerem je modna hiša Proenza Schouler znana.

Pusti vtis s kolekcijo Lancôme Chroma

Lancôme Chroma – ko se združita ličenje in umetnost

Če želiš pustiti vtis, potem je ta kolekcija kot ustvarjena zate. Izjemno mat formule in drzne linije so značilne za najnovejšo kolekcijo ličil. Ustvari videz, poln kontrastov z novo paleto senčil za oči v živih barva.

Preden se poigraš z barvno paleto, poskrbi za svežo in sijočo polt. Subtilni svetleči delci osvetljevalca Chroma z blazinico bodo poudarili, ne pa tudi zamaskirali tvojo naravno lepoto.

Nov, zapomnljiv videz

Izkoristi paleto, polno jesenskih odtenkov in ustvari drugačen videz zadimljenih oči (smokey eye). Poigraj se z odtenki bakra, burgundca in pudrasto rožnatimi, zlato-rjavimi in intenzivnimi, razkošno modrimi toni palet senčil Warm Chroma.

Ustnice naliči z najnovejšimi preoblikovanim rdečilom za ustnice Lancôme L’Absolu Rouge, ki je na voljo v dveh zapomnljivih odtenkih: v živo rdečem odtenku z žametnim, neprosojnim zaključkom in v vedri barvi burgundca. Priporočamo ti, da preizkusiš vsak odtenek in jih menjavaš glede na priložnosti. Prav tako ti priporočamo, da ustne okviriš s svinčnikom in jih tako dodatno poudariš.

Lancôme Chroma – ko se združita ličenje in umetnost

Triki za dnevno ličenje

Del nove kolekcije Chroma je tudi svinčnik za ustnice z dvojnim nanašalcem, ki je na voljo v enakih odtenkih, kot je rdečilo. Je popoln za dnevno ličenje. Na enem koncu je svinčnik za ustnice in izjemno mat rdečilo za ustnice, na drugem pa satenasto mat bleščilo.

Za poudarjene oči je tukaj večnamenski svinčnik Ombre Hypnôse Kajal Chroma 4 v 1. Prosojna, kremasta formula se lahko uporabi kot tuš ali svinčnik za oči. Z njim boš izpopolnila tehniko zadimljenih oči (smokey eye) ali kontrastni ombre videz. Na voljo je v dveh intenzivnih, izjemno pigmentiranih odtenkih: črnem in petrolej modrem.

Lancôme in Proenza Schouler nista nič prepustila slučaju, zato so v kolekciji tudi laki za nohte, ki bodo pika na vsake modne kombinacije. Nude, cappuccino rjava in roza s kančkom hibiskusa so barve, ki jih boš to jesen nosila na svojih nohtih.

Preberi še: Najnovejši trend: Nanesite rdečilo za ustnice v stilu popsicle

Za ta videz priporočamo

  • Lancôme x Proenza Schouler Chroma Eye Palette

  • Lancôme x Proenza Schouler Double Ended Lip Kajal

  • Lancôme x Proenza Schouler L’Absolu Rouge Sheer Chroma Lipstick

  • Lancôme x Proenza Schouler Le Vernis Nail Polish

  • Lancôme x Proenza Schouler Ombre Hypnôse Kajal Eyeliner

Povezane teme: make up , senčila za oči , črtalo za oči , oči , rdečilo za ustnice , ustnice, trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

Mastna koža je zelo pogost problem žensk in predstavlja izziv pri ličenju, posebej pri izbiri tekočega pudra...