Lancôme Idôle: dolgo pričakovana dišava je končno tu!

Če tudi ti, kot mnoge med nami, komaj čakaš, da preizkusiš najnovejše izdelke ekskluzivnih kozmetičnih znamk, imamo zate super novico! Lancôme Idôle, najnovejša dišava, ki jo že tedne nestrpno pričakujemo, je od danes dostopna v izbranih parfumerijah.

Lancôme Idôle: dolgo pričakovana dišava je končno tu!

Lancôme je spet dokazal, da obstajajo dobri razlogi, da mu zaupajo uspešne in močne, hkrati pa senzualne in nežne ženske. Ustvarjalcem dišav je ponovno uspelo, da na svojstven način spojijo moč, lepoto in svežino. Vsaka dišavna nota parfuma Idôle te bo okrepila, tvojemu življenju dodala kanček optimizma in vdahnila čarobnost v tvoj divji vsakdan.

Dišava, ki te bo navdušila

Idôle prinaša mamljivo kombinacijo dišavnih dot vrtnice, jasmina, bergamota in hruške, posebej izbrana esenca vrtničnih listkov cvetlic, vzgajanih na posebej skrben način, pa se nahaja v samem srcu tega parfuma ter simbolizira spoj lepote in moči, ki ga vsaka od nas nosi v sebi. Ostale dišavne note, z nežnim in razkošnim vonjem španskega jasmina ter svežino bergamota in hruške, bodo kot magnet privlačile vse okrog tebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Preizkusili smo Idôle

Da bi parfum preizkusili, smo ga teden dni nosili vsak dan. Od osmih zjutraj do dveh popoldne je imel Idôle močan učinek, pri čemer je za seboj puščal nežno in skrivnostno sled. Zatem se je med drugo in šesto popoldne preobrazil v pudrasto bogastvo vonja vrtnice in jasmina, ki se ga je na koži občutilo vse do tuširanja ob približno 9 zvečer.

Če imaš rada minimalistične dišave, te bo ta parfum popeljal izven območja poznanega, s svojim vonjem te bo navduševal skozi ves dan, pri tem pa ti ga ne bo treba ponovno nanašati. V primeru, da uživaš v močnih vonjih in si ena tistih, ki parfume najraje uporabljajo v velikih količinah, ti z Idolom ne bo treba pretiravati. Je zelo intenziven in prisoten skozi ves dan, s popolno mero intenzivnosti in skromnosti.

Edinstvena, še nikdar videna steklenička

Lancôme nas ponovno navdušuje s svojim odnosom do lepote in elegance. Steklenička tega parfuma je ena od najtanjših stekleničk na svetu, debela samo 5 mm, kreirana tako, da zlahka zdrsi v tvojo torbico. Je tako lahka, da jo povsod lahko vzameš s seboj in te, namesto da bi sedela na polici in lovila prah, zvesto spremlja ob vsaki priložnosti. 

Lancôme Idôle: dolgo pričakovana dišava je končno tu!

Zendaya – Resnični predstavnik močnega Idôle dekleta

Idol mladih, ki pleni s svojim šarmom, uspehom in lepoto, je izbrana za predstavnico te edinstvene dišava. Zendaya uteleša parfum Idôle, ki prav tako kot ona izžareva posebnost, moč, senzibilnost, eleganco in svežino. S svojimi nepolnimi 24 leti je na vrhuncu slave, vse od malih nog nas nenehno osuplja in premika meje. Nepremagljiva v stilu, glasu in talentu je pravi idol sedanjih, pa tudi prihodnjih generacij, ki šele prihajajo, zato ni čudno, da so si pri Lancôme za predstavnico tega unikatnega parfuma Idôle izbrali prav njo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Dišava, ki je že navdušila mnoge vplivneže

Za Lancôme in Idôle pa ne stoji le slavna Zendaya. Ohrabrenim ženskam dišave Idôle se je pridružila tudi ena od najvplivnejših »influencerk« iz regiona Tamara Kalinić, pri čemer je pozornost usmerila na strah in kako poguben je ta lahko v mnogih življenjskih situacijah: »Strah je ena od tistih stvari, ki te lahko zaustavijo za vedno. Zato sem zase izbrala pot neustrašnosti, z novo Lancôme dišavo Idôle.« Hkrati je Tamara nagovorila vse močne dame, da z drugimi delijo svoj dnevni moto prek #WeAreTheFuture in  #IdoleByLancome ter se tako pridružijo navdihujoči borbi za še večjo moč vseh žensk in deklet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Izberi Idôle

Poleti se začenjajo mnoge zgodbe. Naj bo tvoja naslednja obarvana z notami novega parfuma, ki simbolizira inovativnost, kreativnost, lepoto, moč in svežino. Podari svojim čutom pridih cvetlično svežega parfuma, ki te lahko ohrabri in okrepi na vsakem tvojem koraku.

Dišava je dostopna v objektih Maxi in Muller.

Za ta videz priporočamo

  • Lancôme Idôle 75ml

    Takojšnje naročilo
  • Lancôme Idôle 50ml

    Takojšnje naročilo
  • Lancôme Idôle 25ml

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: zvezde , parfum, trend , moda, Lancome, Lancôme, Zendaya

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenski trendi manikire, ki jih bomo oboževale

Možnosti kombinacij so neomejene, prav zato je jesenska manikira 2020 tako izredna! Poglej si, kaj je najbolj prevzelo našo pozornost...