Lancôme: La Nuit Tresor A La Folie

Strastna noč, v kateri se ljubimca povsem predata drug drugemu. Aimer à la folie: Francoski izraz za neopisljiv občutek prepuščanja ali neizmernega vznemirjenja, ki ga povzroči ljubezen. Naziv parfuma, izdelanega iz izjemnih dišečih sestavin: utripajoče srce esence vrtnice, ovito z opojno noto čutne burbonske vanilje in poudarjeno z esenco pačulija, ki se ji ni mogoče upreti.  Prva ognjena vrtnica, ki jo je za Lancôme ustvaril zvezdni trio francoskega parfumerstva.

Vrtnica Kot Simbol Vseh Dimenzij Ljubezni

La Nuit Tresor A La Folie

Nova vrtnica v nasadu vrtnic dišave La Nuit Trésor uteleša samo bistvo prepuščanja čutnim užitkom.

Prek njenih dišečih različic smo se že srečali z Rose Aphrodisiaque in Rose Caresse v parfumih in z Rose Passion v toaletni vodici … Zdaj predstavljamo nov cvet, Rose Fougueuse, zvezdo dišave La Nuit Trésor à la Folie.

Ljubezen ima veliko dimenzij in izzove neskončno kombinacij čustev ... Ljubezen lahko doživimo na več načinov. Kako intenziven je ta občutek – ali raste do nepredvidljivih dimenzij? A la folie? Vsaka nova različica Trésora izžareva intenzivnejši občutek ljubezni. La Nuit Trésor à la Folie za Lancôme predstavlja raziskovanje ljubezni kot absolutnega, zunajzemeljskega prepuščanja.

Dišava, ovita v čutno belino

V novem parfumu, ki so ga ustvarili Christophe Raynaud, Amandine Marie in Honorine Blanc, ognjena vrtnica izraža opojno čutnost. Razkošna in noro strastna predstavlja čutno srce parfuma, ki utripa v gurmanskem, lesnato-cvetličnem akordu, ki ga poudarja slasten eliksir vanilje. Gibek cvet, kot živo rdeči diamant, ki se preda čarom ljubezenskega napitka slastne burbonske vanilje. Skupaj sestavljata privlačen duo opojnih lesnatih not, vznemirljivega jantarja in žametnih mošusov.

Zgornje note kot izraz utripajočega hrepenenja

Odpiranje parfuma je preprosto očarljivo! Pikanten akord rožnatega popra sproži mamljivo, sijočo vibracijo, ki jo poudarijo vedrina bergamotke in sočna svežina hruške in črnega ribeza.

Srce kot utelešenje eksplozivne strasti

Damaščanska vrtnica je ovita v intenzivno, razkošno srce jasmina in cvetnih listov potonike. Strasten temperament vrtnice in telesna privlačnost sta poudarjena do najvišje mere, vse do žametne teksture njenih škrlatnih cvetnih listov. Belo razkošje jasmina v kombinaciji z eteričnimi, razigranimi notami potonike ustvarja fascinanten cvetlični vrtinec, ki še poveča hrepenenje.

Bazne note kot odraz čutnosti, ki se ji ni mogoče upreti

Celo dišeča sled tega parfuma vzbudi željo. Akord ljubezenskega eliksirja vanilje je njegova največja skrivnost, ki povzroči sladko vrtoglavico, močna in prežeta s hedonizmom, ki se mu nimogoče upreti. Naravni izvlečki stroka burbonske vanilje, benzoin in tonka, obogateni s pačulijem in notami svetlega lesa, tvorijo očarljiv dišeči podpis. Še bolj čutno pa jo naredijo mogočen ambroks in mošusne note.

Ognjena steklenička

La Nuit Tresor A La Folie

Legendarni diamant stekleničke dišave La Nuit Trésor je v tej izdaji v razkošni barvi rubina, ki simbolizira strasten, ognjevit duh. Vrat je okrašen s črnim plišastim trakom s srebrnim napisom à - la - folie.

La Nuit Trésor, parfum in toaletna vodica

La Nuit Trésor Eau de Parfum, gurmanska orientalsko cvetlična dišava z lesnatimi toni. Damaščanska vrtnica, ovita z jasminom in kadilom, je obsijana z notami maline in ličija, medtem ko se v njeni bazi skrivajo pačuli, benzoin in vanilja.

La Nuit Trésor Eau de Toilette, sadno-cvetlična orientalska dišava s toni mošusa. Damaščansko vrtnico bogatijo note belih rož, potonike in šmarnice, s svežim kančkom bergamotke, robide in črnega ribeza. V bazi se skrivajo kašmeran in note belega mošusa.

Preberi še: Lancôme: La Nuit Trésor eau de toilette

Povezane teme: Giorgio Armani, Lancome, La Roche-Posay

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Valjček za obraz: kako ga uporabljamo in s katerimi izdelki

V nadaljevanju ti razkrivamo, kaj točno so valjčki za obraz, iz česa so narejeni, kako jih uporabljamo in s katerimi izdelki je njihov učinek največji...