Lancôme: La Nuit Trésor eau de toilette

Prvi Rose Passion za Lancôme sta zasnovali dve zvezdi francoske parfumerije, kot nov ljubezenski napoj 21. stoletja.

LA NUIT TRÉSOR: Zgodba o ljubezni, ki jo pripoveduje tercet vrtnic

Ljubezen je zgodba brez konca, La Nuit Trésor pa piše novo poglavje. V srcu vsake dišave je izjemna vrtnica, izbrana zaradi sposobnosti, da s svojim značilnim vonjem vdihne življenje poglavju zgodbe o ljubezni. Rose Aphrodisiaque v dišavi La Nuit Trésor govori o privlačnosti. Rose Caresse v dišavi Caresse predstavlja nežnost.

Rose Passion pa, kot bistvo nove toaletne vode, izžareva strast – vsakodnevno hrepenenje po ljubezni, ki je prav tako intenzivna kot v prvih trenutkih. Mogočna in zapomnljiva vrtnica s prebujajočo svežino. Nov manifest strasti.

Blesteča in opojno mikavna čarobna tekočina

Predstavljamo novo dišavo, ki pooseblja drzno, čutno, magnetno privlačno in samozavestno ženskost. Toaletna voda je bolj sveža in mikavnejša od parfuma, prežeta pa je z zapomnljivi kontrasti: mamljiva privlačnost te sadne različice temelji na zelenih, kiselkastih tonih.

V stiku s kožo razkriva svoje izjemne čare. Šarmantna in preprosto kul. Strast, zapisana v vrtnici.

La Nuit Trésor Eau de Toilette je toaletna voda, prežeta s sadnimi, mošusnimi in cvetlično-orientalskimi notami, in je delo Christopha Raynauda in Amandine Clerc-Marie, znanih francoskih ustvarjalcev dišav, ki sta zaslužna tudi za izvirno dišavo La Nuit Trésor in dišavo Caresse.

Srce te najnovejše različice skriva izjemno damaščansko vrtnico, metaforo velike ljubezni.

Prebujajoča, razkošna in močna dišava, prežeta z neverjetno slastnimi sadnimi akordi maline, črnega ribeza in ličija.

Živahni dišavni paradoks je oblikovan s kontrastnimi notami in je tako še mamljivejši. Osvežilne vrhnje note so prava eksplozija citrusov, bergamotka pa dodatno poudari njihovo svežino. Zračni cvetlični šopek prispeva odmerek elegance s kombinacijo potonike in šmarnice.

Dišava je tudi v tej različici obogatena z esenco pačulija, katerega sled je še mikavnejša in bolj čutna kot prej, zahvaljujoč tahitijski vanilji, potopljeni v subtilno, svilnato nežno in obstojno noto belega mošusa.

Črni diamant pridobiva škrlatno barvo

V svetu draguljarstva so rdeči diamanti med najbolj iskanimi na svetu. Njihova globoka barva, ki se lahko preliva od škrlatno-vijolične do intenzivne modro-vijolične, jih obda s pridihom skrivnostnosti, bolj kot kateri koli drug drag kamen. Ravno ti cenjeni diamanti so služili kot navdih za barvo stekleničke in škatlice.

Tako je tudi ponovno oblikovana diamantna steklenička dišave La Nuit Trésor, okrašena z razkošno vrtnico, videti bolj skrivnostno in dragocenejše kot kdaj koli prej.

Preberi še: Lancôme Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel

Povezane teme: parfum, toaletna voda , Lancome

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Kaj je tvoja prva asociacija pomladi – novi cvetlični vonji, svoboda, ljubezen? Morda vse skupaj? Si lahko predstavljaš vse to v eni sami steklenički ...