Lancôme Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel

DO NOVE KOŽE V 28 NOČEH

Lancôme-Visionnaire-Crescendo-Progressive-Night-Peel

Lancômova linija izdelkov za nego kože Visionnaire je bila ustvarjena leta 2011 in še vedno zagotavlja inovativne in revolucionarne rešitve za ženske s hitrim ritmom življenja, saj jim omogoča aktivno vlogo pri negi in poudarjanju lepote. 

V današnjem povezanem svetu je življenje žensk bolj dinamično kot kadar koli prej. So pod stalnim pritiskom, saj se v vsakem trenutku trudijo pustiti popoln vtis, in so osredotočene na osebni razvoj ter ohranjanje popolne kože.

Privlačna tekstura in sveža, enakomerna in sijoča polt sta najboljša dokaza uspeha in življenjskega ravnovesja.

Toda koža z leti naravno izgublja sijaj. Polt postaja sivkasta in pore vse vidnejše, drobne linije pa se spremenijo v gubice. Pomagati ženskam, da se prilagodijo minevanju časa in postanejo aktivne udeleženke v ohranjanju in poudarjanju lastne lepote, je trajna pozitivna filozofija blagovne znamke Visionnaire.

Zato Lancôme leta 2017 predstavlja nov izdelek za nego kože z jasnim ciljem zaviranja učinka staranja: edinstven 2-v-1 Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel, ki ga ni treba izpirati, temveč se pusti na koži kot izdelek za nego.

Visionnaire Crescendo™, navdihnjen z dermatološkimi rešitvami, je tekoči piling z dvema progresivnima močnima fazama, ki se uporabljata ena za drugo v celotnem ciklusu 28 noči. Rezultat so učinkovite spremembe na koži: enakomerna polt, povrnjen sijaj, zožene pore, manj izrazite gubice in drobne linije; z drugimi besedami – učinkovita korekcija prvih znakov sprememb.

Ženske se ne bodo mogle upreti temu revolucionarnemu dodatku k rutini za lepo kožo.

LANCÔME JE USTVARIL EDINSTVEN KONCEPT, NAVDIHNJEN Z DERMATOLOŠKIMI PRAKSAMI: SIIT™ IGRA KLJUČNO VLOGO V IZDELKU VISIONNAIRE CRESCENDO™

Lancôme-Visionnaire-Crescendo-Progressive-Night-Peel

Kaj pa, če idealna rutina ni linearna, temveč gre za proces prilagajanja tretmaja in tehnik pospeševanja?

Lancômovi laboratoriji so v želji po razvijanju dvojne formule za Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel navdih našli v dveh na prvi pogled nepovezanih praksah, in sicer pri dermatoloških procesih in intervalnem treningu.

Navdih v dermatoloških praksah: moč »nove kože«, ki jo prinaša piling

Preprost piling z mikrozrnci in »ribanje« s krtačo ali rokavico zadostujeta za odstranitev dela nabranih odmrlih kožnih celic na površini. Zahvaljujoč pametni progresivni izbiri aktivnih sestavin pa Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel ponuja nekaj povsem drugega.

Pilingi s progresivno intenzivnostjo, ki so jih oblikovali dermatologi, zdaj vključujejo pripravljalno fazo pred nanašanjem izdelka s povečevanjem intenzivnosti. Prva faza je pripravljalni piling, ki pospešuje prodiranje aktivnih sestavin v kožo, medtem ko druga vključuje povečanje koncentracije aktivnih sestavin za izboljšano toleranco kože in večji učinek. Ti postopki v dveh korakih zagotavljajo najučinkovitejše obnavljanje celic in optimalne končne rezultate v primerjavi s prej uporabljanimi preprostimi postopki pilinga.

Navdih v športu: pravi »trening« za kožo

Kot navdih za ustvarjanje izdelka Visionnaire Crescendo™ niso služile zgolj dermatološke tehnike, ampak tudi HIIT (High-Intensity Interval Training) oziroma intervalni trening visoke intenzivnosti, pri katerem se izmenjujejo obdobja naprezanja in počitka in ki je zelo priljubljen pri maratonskih športnikih.

Rezultat združitve dermatoloških (progresivni piling) in športnih praks (HIIT) je ekskluziven Lancômov koncept, ki je znan tudi kot SIIT™ oziroma Skin Interval Intensity Training™, ki so ga laboratoriji uporabljali pri razvoju izdelka Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel. Piling v dveh fazah s progresivno intenzivnostjo je oblikovan s ciljem učinkovitejše korekcije znakov sprememb z glajenjem površine kože, izenačevanjem polti, vračanjem sijaja in spodbujanjem obnove celic.

VISIONNAIRE CRESCENDO™ JE PILING NOVE GENERACIJE

V procesu razvoja izdelka Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel so Lancômovi laboratoriji našli najboljšo strategijo za doseganje doslej neznane učinkovitosti brez vpliva na toleranco kože: SIIT™.

Skrbno izbrana optimalna kombinacija naravnih in dermatoloških aktivnih sestavin

Lancôme-Visionnaire-Crescendo-Progressive-Night-Peel

Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel vsebuje dve komplementarni tekoči formuli.

1. faza traja 14 noči, podobno kot faza vzdržljivosti pri treningu. Intenzivnost pilinga je v tej fazi najnižja, saj se bo tako lahko koža ustrezno pripravila. Cilj pilinga sta odstranjevanje površinskih plasti mrtvih celic in spodbujanje obnove celic s pomočjo 5-% kisline AHA – naravne sadne kisline – in izvlečka otrobov kvinoje z novo odkritimi eksfoliacijskimi lastnostmi. Po 14 nočeh je površina kože zglajena, polt pa enakomernejša in bolj sijoča.

2. faza je faza pospeševanja in traja naslednjih 14 noči. Uporabljeni sta 10-% salicilna in glikolna kislina – dve vodilni dermatološki aktivni sestavini, ki se uporabljata pri medicinskih pilingih in globinsko obnavljata ter izboljšujeta kakovost kože. Kombinacija teh dveh kislin v formuli Visionnaire Crescendo™ gladi površino kože, zmanjšuje pore, izenačuje polt, spodbuja obnovo celic ter blaži gubice in drobne linije.

Obe formuli vsebujeta derivate jasmonatov, zaščitnega znaka linije izdelkov Visionnaire.

Jasmonati spodbujajo optimalno sintezo hialuronske kisline v različnih plasteh kože. Ta kislina, kot ključna sestavina kože, igra osrednjo vlogo pri strukturiranju kolagena, elastina in fibroblastov. Polni medcelični prostor in ohranja vlago v koži ter prispeva h gostoti in polnosti – značilnostma kakovostne kože.

Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel učinkovitost dolguje prav kombinaciji naravnih eksfoliacijskih aktivnih sestavin in dermatoloških eksfoliacijskih snovi, ki se uporabljajo za piling, ter derivatu jasmonatov.

Poenostavljen in učinkovit postopek: brez obdobij prekinitve in brez izpiranja

Lancôme je oblikoval dvojno teksturo s preprostim postopkom uporabe za ženske s hitrim ritmom življenja.

Zahvaljujoč tekoči teksturi se obe formuli Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel preprosto nanašata v enaki plasti. Ker ni potrebe po izpiranju, sta inovativni in nepogrešljivi.

Izdelek nanesite zvečer na čisto kožo kot prvi korak nočne rutine. Za večji občutek ugodja in boljše vlaženje Lancôme priporoča uporabo običajnih izdelkov za nočno nego kože v kombinaciji s pilingom Progressive Night Peel.

Za optimalne rezultate lahko tretma Visionnaire Crescendo™ SIIT™ ponovite do šestkrat na leto z najmanj enomesečnim premorom.

OPTIMIZIRAJTE REZULTATE UPORABE IZDELKA VISIONNAIRE CRESCENDO™ PROGRESSIVE NIGHT PEEL

Lancôme-Visionnaire-Crescendo-Progressive-Night-Peel

Tako kot vse pilinge je tudi Visionnaire Crescendo™ treba skrbno uporabljati za doseganje čim boljših rezultatov brez draženja kože. Vsaka steklenička vsebuje količino, ki zadostuje za 14 noči, vsako fazo pa je treba izvajati 14 zaporednih noči, brez prekinitve. Pakiranje 2-v-1 olajša uporabo.

Navodila za uporabo

Zvečer: Previdno odstranite ličila, odmerite tri do štiri odmerke izdelka Visionnaire Crescendo™ ter ga s konicami prstov nanesite na obraz v enakomerni plasti, pri tem pa se izognite predelu okrog oči in ustnic. Za večji občutek ugodja in boljše vlaženje naknadno nanesite tudi izdelek za nočno nego kože, ki ga običajno uporabljate.

Zjutraj: Po čiščenju kože je ključnega pomena, da nanesete kremo z zaščitnim faktorjem, ki ne sme biti nižji od 15. V ta namen je Lancôme ustvaril izdelek Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream SPF 20, katerega formula z derivatom jasmonatov popravlja nepravilnosti kože in kožo naredi polnejšo ter jo hkrati ščiti pred UV-žarki.

Vzdržujte navade nege kože

Upoštevajte svoj tip kože: Piling na kožo deluje agresivno in se ne priporoča osebam z občutljivo kožo. Vendar pa je 92 % žensk, ki so preskusile prvo, pripravljalno fazo, nato pa še drugo, potrdilo občutek ugodja na koži.

Visionnaire Crescendo™ se nikoli ne sme uporabljati v kombinaciji z drugim tipom dermoabrazije ali kozmetičnega tretmaja na osnovi kislin. V obdobju 28 noči uporabe se je treba izogibati sončenju/uporabi solarija.

Upoštevajte predpisane korake: Visionnaire Crescendo™ je »trener« za kožo. Za doseganje najboljših rezultatov je treba prvo (pripravljalno) in drugo (pospeševalno) fazo izvajati eno za drugo, in sicer v predpisanem zaporedju in med celotnim trajanjem tretmaja.

Ponavljamo, da vsekakor uporabljajte izdelek z zaščitnim faktorjem.

NOV ZAČETEK ZA KOŽO

Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel zagotavlja doseganje »kakovostnejše kože kot kdaj koli prej«, z zglajeno površino, izbrisanimi drobnimi linijami, zoženimi porami, finejšo teksturo in vrnjenim naravnim sijajem.

PROMOCIJSKA KAMPANJA

Kampanjo za Visionnaire Crescendo™ je produciral svetovno znani fotografski dvojec Mert Alas in Marcus Piggott s karizmatično Lancômovo ambasadorko in oskarjevko Kate Winslet v glavni vlogi. Kampanja kaže novo stran v njenem življenju in drugačno doživljanje lepote. Kate je videti zadovoljna in izpolnjena ter z veselim pričakovanjem zre v prihodnost.

Preberi več: Sedem nasvetov pred odhodom v posteljo

 

Povezane teme: nega, večerna rutina

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šampon za suho umivanje las: kako ga uporabljamo?

Šampon za suho umivanje las nam prihrani čas in energijo, zato je vsekakor največji zaveznik aktivnih ljudi, tistih, ki redno trenirajo ali pogosto po...