Lancôme začenja novo poglavje spodbujanja ženske moči: Idôle, dišava prihodnosti

Za Lancôme, luksuzno francosko znamko, je vsaka ženska edinstvena, njen stil pa je neponovljiv. Že več kot 80 let je Lancôme s svojim edinstvenim francoskim stilom sinonim za lepoto, letos pa so nas obogatili z neponovljivo dišavo Idôle, ki so jo kreirale ženske za žensko, v želji, da se še bolj razplamti njena moč in da se v vseh ženskah prebudi občutek nepremagljivosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Kaj pomeni dišava za žensko?

Vsaka ženska izbira dišavo po sami sebi in svojem karakterju, sodobna ženska pa živi življenje, zelo drugačno od tistega, ki so ga živele naše mame in babice. Hiter in neusmiljen tempo življenja internetne ere se precej razlikuje od nekdanje stabilne dobe brez priganjanja, hitenja, interneta in družabnih omrežij. Danes ob šoli, fakulteti ali službi življenje od tebe in vsake ženske zahteva nadčloveško moč. Pri Lancôme so to opazili in ustvarili dišavo, ki te bo navdihnila in polepšala tvoj vsakdan, hkrati pa te bo motivirala, da hrabro zakorakaš k svojemu cilju, ne glede na prepreke.

Lancôme začenja novo poglavje spodbujanja ženske moči: Idôle, dišava prihodnosti

Zendaya kot zaščitni obraz dišave Idôle

Ena od največjih lepotnih znamk na svetu Lancôme je vse tisto, kar zastopa dišava Idôle, prepoznala v mladi hollywoodski zvezdi Zendayi. Zendaya je, čeprav stara komaj 23 let, že skoraj desetletje na čelu mlade generacije hollywoodskih igralk. Poleg tega velja za modno ikono in mlade ženske širom sveta občudujejo njen profesionalni uspeh ter smisel za modo in lepoto. Zendaya je naravna, istočasno pa izžareva posebnost, moč in šik, kot takšna pa je idealna partnerica znamke, kakršna je Lancôme.

Idôle – Steklenička, ki časti inovativnost, tako z embalažo kot očarljivo dišavo

Pri Lancôme so si ob kreiranju dišave Idôle postavili zapleteno vprašanje – kako še bolj ohrabriti žensko? Odgovor se je pojavil v obliki preproste, a edinstvene, privlačne in praktične stekleničke, ki čudovito odslikava moderni čas, v katerem živimo, in časti inovativnost. Steklenička, debela samo 15 milimetrov, se prilega v vsako, še najtanjšo žensko torbico, s čimer nas je povsem navdušila. Sama dišava prinaša tisti dah svežine, ki jo vsaka ženska nujno potrebuje za navdihnjen dan, z notami vrtnice, bergamota, hruške in španskega jasmina. 

Lancôme začenja novo poglavje spodbujanja ženske moči: Idôle, dišava prihodnosti

Pri Lancôme so mislili tudi na praktičnost, h kateri stremijo današnje ženske, zato je  Idôle mogoče ponovno napolniti na izbranih prodajnih mestih. Idôle je dišava, ki jo bo oboževala mlajša, pa tudi nekoliko starejša generacija, predvsem zaradi njenega edinstvenega vonja, popolnega pakiranja, pa tudi zaradi tistega X faktorja, ki ga želi razviti vsaka ženska. Prav zato je dišava Lancôme Idôle vonj prihodnosti.

Za ta videz priporočamo

  • Lancôme Idôle 75ml

  • Lancôme Idôle 50ml

  • Lancôme Idôle 25ml

Povezane teme: parfum, trend , slog, Lancome

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Obstojne šminke intenzivnih odtenkov in svilnatega leska

Med poglavitnimi razlogi, da radi uporabljamo tradicionalne mat šminke, sta njihova obstojnost in močna pigmentiranost...