Lash Paradise maskara z novo formulo

Maskara L'Oréal Paris Lash Paradise, učinkovita pri zagotavljanju fascinantnega volumna trepalnic, sedaj prihaja z novo formulo, ki trepalnice naredi bogatejše, nežne, peresne in intenzivno obarvane.

Maskara Lash Paradise – vdahni duh Pariza

Parižanke z le malo truda vselej uspejo izgledati očarljivo in ženstveno, prav to pa ti zagotavlja tudi maskara Lash Paradise, ki trepalnicam v trenutku poveča volumen, jim vdahne intenzivnost, in to že po enem samem nanosu, po katerem postanejo peresno mehke in hkrati nežne.

Intenzivna črna kremna formula maskare Lash Paradise je obogatena z olji ricinusa in divje vrtnice, ki ti zagotavljata dramatično črne trepalnice z rajskim volumnom, že po enem samem nanosu.

Izredno mehka krtačka, s kot pero drobnim in nežnimi dlačicami, ki zlahka zaobjamejo vsako trepalnico posebej, ostaja enaka, vendar je nanašanje maskare zahvaljujoč njeni prenovljeni formuli postalo še preprostejše in prijetnejše. Z maskaro Lash Paradise boš odkrila skrivnost razkošnih trepalnic, njena dodatna vrednost pa je, da zelo dolgo ohrani svežino.

Lash Paradise: ženske se strinjajo

Vtisi žensk po 8 tednih uporabe te maskare z novo formulo* so naslednji:

- 96 % žensk je ugotovilo, da je njihov pogled videti intenzivnejši

- 93 % žensk je ugotovilo, da so njihove trepalnice gostejše

- 91 % meni, da je maskaro mogoče nežno odstraniti

*Uporabniški test, 124 žensk

Top nasvet za nanašanje

Čeprav je že en sam sloj dovolj, da narediš vtis na vse okrog sebe, je po nasvetih strokovnjakov ličenja videti še bolje, če jo nanašaš v cik-cak potezah, vse od vrha korenin, saj boš tako ustvarila iluzijo črtala, tvoje trepalnice pa bodo definirane in intenzivne hkrati.

Lash Paradise maskara z novo formulo

Novo pakiranje, ki asociira na nežnost

Nova formula maskare prihaja v še bolj glamuroznem pakiranju. Maskara Lash Paradise je dizajnirana tako, da asociira na nežnost, in ustvarjena za dekleta, ki v vsem znajo prepoznati lepoto. V prodaji je dostopna v rožnatem pakiranju, ki v misli prikliče ženstvenost in enostavnost.

Lash Paradise Xmas Edition: glamur v steklenički

Lash Paradise maskara z novo formulo

Ob prihajajočih praznikih sebe ali svoje drage lahko obdaruješ z omejeno izdajo maskare Lash Paradise v specialnem svetlečem prazničnem pakiranju.

Si že preizkusila novo formulo maskare Lash Paradise? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: O tem likalniku za lase se šepeta po vsem svetu: poglej si, zakaj!

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Lash Paradise

    Takojšnje naročilo
  • L'Oréal Paris Lash Paradise Xmas Editon

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: maskara, oči , trend , večerni make up , dnevni make up , L'Oréal ambasadorke, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pripravi se na zimo: najboljše vlažilne maske za obraz

Izbrali smo top maske, ki te bodo pripravile na zimo in ti pomagale, da premagaš vse izzive, ki spremljajo nego kože v tem letnem času....