Lash Sensational maskara: Za razkošen volumen trepalnic

Ni ženske ali dekleta, ki si ne bi želela razkošnega volumna trepalnic. Namreč, le malo nas je rojenih z naravno gostimi in privihanimi trepalnicami. Večina se nas ubija s kodralniki, postopki kot so minival ali »lash lift«, v upanju, da bi bile naše trepalnice videti vsaj malo polnejše in opaznejše. Vendar obstaja maskara, ki tvoje trepalnice lahko naredi absolutno senzacionalne, saj jih obleče v volumen in razkošje! Gre za maskaro Maybelline New York Lash Sensational.

Lash Sensational maskara: Za razkošen volumen trepalnic

Lash Sensational – idealna za tvoj stil

Odkar se je pojavila na trgu, ta maskara preprosto navdušuje. Verjela ali ne, je tudi najljubši izdelek ene od najslavnejših »make up influencerk« iz regije Dunje Jovanović.  

Kot pravi Dunja, jo vsak dan kdo vpraša, kako so njene trepalnice lahko videti tako popolno, odgovor pa je naslednji – Lash Sensational maskara. Da, tudi mi smo mislili, da gre za umetne trepalnice, vendar smo se zmotili, stvar je prav v maskari Lash Sensational.

Zakaj je maskara Lash Sensational tako priljubljena

To je edinstvena maskara, saj nudi učinek razprtih, razkošnih trepalnic. Skrivnost je v krtački, ki je narejena iz 6 tipov dlačic, zato doseže prav vsako dlačico in trepalnice razširi kot pahljačo. Na krtački je tudi kar 10 plasti glavnička, ki zajamejo vsako trepalnico posebej ter s tem povečajo volumen.

 

S to maskaro boš pozabila, da kodralnik trepalnic sploh obstaja, saj – verjela ali ne – zadostuje že en sam sloj te maskare in glamurozen videz je tvoj. Tudi formula maskare Lash Sensational je takšna, da ne ustvarja neprijetnega občutka teže na trepalnicah in se ne lepi v kepice.

Lash Sensational omejeno pakiranje

Tega septembra Lash Sensational maskara  prihaja k nam v fenomenalnem, limitiranem, edinstvenem metalnem pakiranju. Zato ne zamudi priložnosti, da jo kupiš s klikom na sličico izdelka pod besedilom, ali v drogerijah po vsej državi. Z Lash Sensational bo tvoj pogled globok, vsaka trepalnica senzacionalna in vsi te bodo spraševali, le kako imajo tvoje trepalnice lahko tako razkošen volumen!

 

Preberi še: Top 7 popolnih izdelkov za poletje iz Maybelline New York

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline New York Lash Sensational

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: maskara, oči , trend , Maybelline New York , trepalnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trendy pomladni makeup look

Nov letni čas s seboj prinaša tudi nove trende, pomlad 2021 pa nam daje popolno svobodo, da smo samosvoje in po ulicah stopamo vesele, super razpolože...