Legendarni Kiehl's končno tudi v Sloveniji

Čakali smo, čakali in končno dočakali! Legendarna newyorška znamka kozmetike Kiehl's, ki že od leta 1851 združuje naravo in znanost v obliki visokokakovostnih kozmetičnih izdelkov, je končno prispela tudi v Slovenijo. Priljubljene Kiehl'sove izdelke lahko od zdaj najdeš na kozmetičnem oddelku v Maxiju v Ljubljani.

Preizkusi, preden kupiš. Če nisi zadovoljna, ti vrnejo denar!

Super novica je, da ti v Kiehl'su svetujejo strokovnjaki za nego kože. Pred priporočilom izdelka bodo opravili pregled kože, nato pa te bodo založili z vzorčki. Preden se odločiš za nakup, lahko izdelek preizkusiš, če pa po nakupu nisi zadovoljna, ti vrnejo denar. Si vedela, da Kiehl's letno razdeli kar 8,5 milijonov vzorčkov?

Legendarni Kiehl's končno tudi v Sloveniji

Fotogenična trgovina v kultnem Maxiju

Slovenija je že 64. država v svetu, ki je dobila svojo Kiehl'sovo trgovino, skupaj pa ima ta blagovna znamka že 232 trgovin po vsem svetu. V svetu ne obstajata dve popolnoma enaki trgovini, prav vse prodajalne pa izžarevajo Kiehl’sovo bogato lekarniško tradicijo. Že pri vhodu v edinstveni prostor v pritličju prenovljenega Maxija se obiskovalci seznanijo z dolgo zgodovino podjetja: povsod je mogoče videti sledi dolge Kiehl’sove tradicije, vključno s fotografijami prvotne lokacije glavne trgovine v New Yorku, družine ustanovitelja in ekspedicij pod Kiehl’sovim sponzorstvom. Tukaj je tudi znana Kiehl'sova maskota, Mr. Bones.

Bogata zgodovina

Zgodovina Kiehl’sa se je začela leta 1851 z lekarno Brunswick Apotheke na Manhattnu. Lastnik lekarne John Kiehl se je predano posvečal izdelovanju receptur, zlasti pa svojim strankam, ki jim je prodajal homeopatska in zeliščna zdravila ter zdravilne čaje, olja in masti za zdravljenje različnih tegob, vse to je razvil na podlagi tradicionalnih zeliščnih receptov in svojega znanja o zdravilnih zeliščih.

Kultni izdelki, ki jih uporabljajo generacije in generacije

Kiehl's je znan po tem, da njegovi izdelki slovijo po vsem svetu in se obdržijo več generacij. Kiehl’sova klasika Original Musk Oil, oboževano mošusno olje, je v ZDA tako kultno, da je postalo del stalne razstave v muzeju Smithsonian v Washingtonu.

Še ena kultna uspešnica je Kiehl’sov tonik za obraz z izvlečki ognjiča – Calendula Herbal Extract Toner, ki je klasika v negi kože vse od 60. let.

Kiehl’sov kultni Blue Astringent nosi tudi naziv ‘modra substanca’, uvedli so ga pred več kot 40 leti. Ta večnamenski tonik je čez noč postal izjemna uspešnica.

Sedemdeseta leta so prinesla Kiehl’sovo razkošno kremo za telo, ki hrani in vlaži: Original Creme de Corps je že desetletja eden najljubših izdelkov Kiehl’sovih zvestih strank.

Leto 1970 je prineslo na trg Kiehl’sov Ultra Facial Moisturizer, še vedno enega najbolj iskanih vlažilcev za kožo obraza. Ta izdelek je ‘must-have’ med hollywoodskimi profesionalnimi vizažisti.

Legendarni Kiehl's končno tudi v Sloveniji

Leta 2005 so v sodelovanju s skupino vrhunskih dermatologov predstavili linijo izdelkov Dermatologist Solutions, ki vsebuje učinkovite in varne tretmaje za posebne potrebe kože (staranje, razdraženost, občutljivost, akne, pigmentacije, pege in neenakomerna tekstura povrhnjice).

Linija izdelkov Superbly Restorative Argan Preparations je bila predstavljena leta 2008, gre pa za  kolekcijo učinkovitih negovalnih proizvodov, ti obnovijo kožo in v njej zadržijo vlago ter ji vrnejo elastičnost in gladkost.

Leto 2010 je Kiehl’s obeležil z novo kolekcijo Healthy Skin Essentials. Gre za le 3 formule, ki spodbujajo zdravje kože. Med njimi so opevani in oboževani Midnight Recovery Concentrate, Powerful Strength Line Reducing Concentrate in Super Fluid Daily UV Defense (v ZDA) oziroma Ultra Light Daily UV Defense (na drugih trgih).

Kateri izdelek Kiehl's je na tvojem seznamu želja? Zaupaj nam v komentarjih.

Preberi še: Kaj je banana puder in zakaj je ves svet nor nanj?

Povezane teme: nega, trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mastna koža obraza: Top 5 trikov za nego

Če spadaš med tiste, ki jih muči in pogosto frustrira mastna koža obraza, moraš...