Made for All: kolekcija šmink za vse tone kože

Odhod v drogerijo z namenom nakupa nove šminke je lahko preprosta naloga le takrat, ko kupujemo že večkrat preizkušen izdelek in poznamo njegov točen opis (konkreten odtenek in izbranega proizvajalca). Kaj pa, če se v to avanturo podamo tako rekoč “iz nule” in nimamo niti najmanjše predstave, kaj bi lahko ustrezalo našemu tenu, podtonu kože, naravni barvi ustnic … Težave postanejo še večje, če iščemo prav rdečo šminko.

Made for All: kolekcija šmink za vse tone kože

Vse, ki ste se že neštetokrat znašle v situaciji, da pred “tisto pravo” kupite 20 zgrešenih nians, veste, da je to prava nočna mora! V trgovinah v glavnem hitro zmanjka testnih vzorcev, zato šmink ne morete niti preizkusiti. Vse se pretvori v golo ugibanje, nakup “na slepo”, razočaranje po prihodu domov in, konec koncev, na nepotrebno zapravljanje denarja. Sedaj pa si zamislite, koliko lažje bi bilo življenje, če bi obstajala šminka, oblikovana z namenom, da se prilagodi vsakemu tenu!?

Senzacija v svetu lepote

Naj ti prišepnemo novost – nič več ni treba sanjariti, saj takšen izdelek prav zares obstaja! Spoznaj šminko Made For All iz Maybelline New York! Odkrita je formula, ki povsem spreminja pravila igre v svetu lepote. Formulirana je iz posebej izbranih pigmentov in preizkušena na 50 različnih tonih kože – enako mamljivo pristaja prav vsem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Vemo, da obstaja na desetine in desetine različnih odtenkov pudra. Ko govorimo o podlagi, je takšen barvni spekter nekako logičen, kaj pa pri šminkah? Tudi te vsebujejo različne podtone, ki laskajo ali škodijo tvoji polti, ko pa vse dostopne barve pomnožimo še z nepreglednim nizom odtenkov in jih delimo s tipi tena, dobimo enačbo, v kateri se izgubijo tudi najpametnejši!

Na srečo je kozmetična industrija odkrila rešitev, ki deluje povsem v prid kupca! Pri Maybelline New York so nam olajšali iskanje. Tvoje ustnice bodo senzacionalne in zapeljive, naličene z odtenkom, ki ti zares pristaja.

Izberi odtenek po svoji meri

Univerzalne šminke v mat rdečem, nevtralnem, pink ali vijoličnem odtenku so kreirane tako, da ustrezajo vsakemu tenu. Formula s popolnim spojem pigmentov deluje enako čarobno na temnem, srednjem ali svetlem tenu, pa tudi na vseh prehodnih niansah. Idealno razmerje sestavin omogoča ravnotežje med modrim in rumenim podtonom, prav to pa je razlog, da ta šminka za ustnice pristaja prav vsem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Kremna tekstura hidrira in neguje, njena formula pa zagotavlja neverjetno gladkost in občutek prijetnosti skozi ves dan. Ustnice bodo videti polnejše, bolj zdrave in izzivalnejše kot kdajkoli prej.

Jasno, da se vselej pojavijo “nejeverni Tomaži”, ki skeptično gledajo na novosti, vendar boš po preizkusu te šminke za ustnice videla, da je preprosto brez napak – in vselej zahteven nakup rdeče šminke še nikdar ni bil lažji.

Preberi še: Izdelki, ki jih moraš poskusiti v tem mesecu

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Ruby For Me 385

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Plum For Me 388

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: rdečilo za ustnice , ustnice, mat, trend , Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Microfeathering je preteklost - tu je microshading

Čeprav je tehnika microfeathering osvojila mnoge simpatije, saj obrvi naredi pernate in lahkotne, še vedno stremimo k poudarjenim, definiranim obrvem,...