»Make up« na francoski način: L’Oreal Paris x Isabel Marant

Francozinje so širom sveta znane po svoji lepoti in eleganci, samozavesti, ki jo izžarevajo, in po šik videzu, za katerim vzdihuje ostali del planeta. Lik zapeljive Parižanke, kakršna je Brigitte Bardot, že desetletja navdihuje ženske po celem svetu, da si želijo biti prav takšne – vedre, prepričane vase in polne svobodnega duha. Če si si tudi ti zaželela, da bi bila videti kot očarljiva Francozinja, moraš začeti od ličil. Kozmetična hiša L’Oréal Paris ti ponuja vse, kar potrebuješ! Ta slavna blagovna znamka se je združila z Isabelo Marant, eno od najbolj poznanih modnih oblikovalk, s katero so osmislili »make up« kolekcijo, ki izžareva pravi francoski šik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Boemski »look« Isabel Marant

Isabel Marant je francoska oblikovalka, poznana po svojih nenavadnih, boemskih kreacijah. Njene kreacije krasi sproščen, »casual look«, ki ga nosijo največje svetovne zvezde, npr. Kate Moss in Sienne Miller. Od leta 1994 ima Isabela Marant svoj modni studio, v katerem ustvarja predvsem zase. Pravi, da je sama svoja muza in prva stranka ter nikdar ne bi kreirala oblačil, ki jih sama ne bi nosila. Ženske širom sveta jo občudujejo predvsem zaradi njenega sproščenega odnosa do življenja. Nosi jeans in bombažne majice, ne barva las in uporablja minimalno količino ličil. Prav takšno kolekcijo, ki bi jo nosila tudi sama, je pripravila v sodelovanju s hišo L’Oréal Paris. Poleg fantastičnih izdelkov te bo navdušilo tudi privlačno pakiranje, oblikovano posebej za moderno žensko, ki je vselej v gibanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Pet temeljnih »make up« izdelkov

V L’Oréal Paris x Isabel Marant kolekciji boš našla:

- Šminko v šestih odtenkih

- Sijaj za ustnice

- Maskaro

- Dvostransko senčilo za oči

- »Highlighter« oz. osvetljevalec

Šminke za ustnice v šestih odtenkih so dostopne v vseh maloprodajnih objektih, preostali del kolekcije pa lahko naročiš preko spleta (sledi povezavam pod tekstom).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Razkrivamo ti, kako lahko z izdelki iz kolekcije L’Oréal Paris x Isabel Marant dosežeš pravi francoski šik.

Trik 1: Poudari oči

Če si želiš zapeljivega pogleda, moraš najprej poudariti oči. Za dnevni videz smo uporabili le L’Oréal Paris x Isabel Marant Wanted transparentno maskaro, primerno za vsako žensko. Ta prozorna maskara ustvarja učinek aktualnega mokrega videza (»wet look«) in se zlahka nanaša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Za večerno ličenje poleg maskare nanesi senčilo za oči L’Oréal Paris x Isabel Marant Smoke Duo. Skombiniraj mat črno in smaragdno modro senčilo ter ustvari »smokey eyes« učinek. Senčilo lahko nanašaš s prsti, zapeljiv videz pa ti pri tem ne uide!

Trik 2: Poudari ličnice in prekrij drobne nepravilnosti

Fatalne Francozinje za konturiranje obraza ne porabijo veliko časa, pač pa lička le nežno posvetlijo z marelično-rožnatim odtenkom. Osvetljevalec L’Oréal Paris x Isabel Marant Shine bo čudovito poudaril tvoje ličnice, hkrati pa prekril nepravilnosti. Večnamenski izdelek v dotiku s kožo prevzame lastnosti pudra, istočasno vsebuje funkcijo osvetljevalca, pri tem pa ustreza prav vsem tonom kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Trik 3: Poudari ustnice

Polne rožnate ali krvavo rdeče ustnice so tajno orožje vsake ženske. Mat šminka L’Oréal Paris x Isabel Marant Smile Color Riche v šestih odtenkih bo tvoje ustnice poudarila in jih pripravila za prav vsako priložnost. Podnevi izbiraj svetlejše, nežno rožnate odtenke, zvečer pa pogumno posezi po močni rdeči ali barvi slive.

Če uporabljaš sijaj za ustnice, ki je zopet v samem vrhu lestvice modernosti, boš v tej kolekciji odkrila tudi L’Oréal Paris x Isabel Marant Amaze, sijaj za ustnice v rožnatem odtenku, ki ustreza vsaki barvi kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Bonus trik: Sijaj za ustnice kot rdečilo

Da se ti ne bi zgodilo isto kot Scarlett O’Hari v legendarnem filmu Gone with the wind in če lička ščiplješ, da bi jim vlila nekaj življenja, ti bo tudi pri tem v veliko pomoč sijaj za ustnice L’Oréal Paris x Isabel Marant Amaze. Gre za večnamenski izdelek, ki ga lahko uporabljaš kot sijaj ali kot rdečilo. Ne skrbi glede odtenka, ta barva namreč ustreza prav vsem niansam kože.

Kot vidiš, ni tako težko doseči videza prave Francozinje. Potrebuješ le nekaj domišljije in par večnamenskih izdelkov. V komentarjih nam napiši, kateri je tvoj najljubši L’Oréal Paris x Isabel Marant izdelek?

Preberi še: Make up triki, ki jih mora poznati vsako dekle

Za ta videz priporočamo

 • L'Oreal Paris x Isabel Marant SHINE Highlighte

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Isabel Marant Smile Palais Royal Field

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Isabel Marant Wanted Mascara

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Isabel Marant Smile Bastille Whistle

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Isabel Marant Smile Seine Shadow

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Eyeshadow Smoke Duo

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Isabel Marant Amaze Lip Gloss

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Isabel Marant Smile Saint Germain Road

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: maskara, senčila za oči , rdečilo za ustnice , moda, L'Oreal Paris x Isabel Marant

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Popolni nohti v domačih pogojih: Essie Gel Couture

Čas je za nekaj, kar te bo resnično razveselilo, nekaj, v čemer boš lahko uživala med pisanjem sporočil, kuhanjem kosila, pomivanjem posode ali kartan...